Er det dig, de andre mekanikere kommer til, når de har brug for sparring? Har du erfaring, høj faglighed og teknisk viden? Kan du lide at blive udfordret i dit arbejde? Kan du som nyansat finde på at tage kage med? Så er vi interesserede i at høre fra dig!

Mekaniker med erfaring

Vi udvider vores dygtige værkstedsteam i Herning, derfor søger vi en erfaren mekaniker. Alder har ingen betydning, bare du er dygtig og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med Ram pickup trucks, herunder:

  • Systematik og serviceskemaer
  • Service- og reparationsopgaver med computerstyrede fejlsøgninger
  • Nyvognsgaranti, opdateringer og tilbagekaldelser

Udstyr og uddannelse

Ligesom Schwarzenegger fra den seneste Terminator film, så er vores ydre lidt gammelt, men indeni er vi spitzenklasse. Vores værksted er indrettet i bygninger fra 70’erne, men udstyret er topmoderne. Du kommer derfor til at arbejde med nyt udstyr på premium-klasse biler. Det vi ikke har, det er du med til at bestemme, om vi skal have hjem.

Biler af høj kvalitet kræver dygtige mekanikere. Derfor får du adgang til de kurser og efteruddannelser, du ønsker, så du udvikler dig fagligt.

Virksomhedskultur

Ledelsesstilen hos os er afslappet og nutidig. Forstået på den måde, at tonen aldrig bliver streng (hverken fra chefen eller andre), og vi hjælper hinanden.

Når andre på værkstedet bliver mødt med udfordringer, kan du være en god sparringspartner, også når opgaverne flyver om hovedet på dig. Du skal have lyst til at lære fra dig, men også kunne modtage hjælp, hvis en fejlsøgning går i hårknude.

Efter arbejde

Vi er socialt anlagte, og du kan forvente nogle spændende personalearrangementer. Vi kan finde på at skyde lerduer en fredag eftermiddag, tage til hockey-kampe, se motocross i Herning hallen, osv. Er der noget, du brænder for, så arrangerer du bare en tur med støtte fra personalekassen.

Ansøgning

Ved spørgsmål kan du kontakte værkfører Allan Madsen på 72 20 72 02 eller allan.m@sogsbilhus.dk

Ansøgning sendes til allan.m@sogsbilhus.dk, mrk. overskriften ”Dygtig mekaniker”.

Ansøgningsfrist 30. november.


Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er autoriseret Ram forhandler og serviceværksted. Med afdelinger på Sjælland og i Jylland er vi Danmarks største af slagsen. Gennem flittighed, dygtighed og attitude har vi med stor succes fået introduceret Ram pickup trucks på det danske marked.

S&S Bilhus, Enggårdvej 27, 7400 Herning