Cadillac – Vaskeægte luksus fra den amerikanske bilindustri

Det amerikanske bilmærke Cadillac repræsenterer højdepunktet af luksus og innovation i den amerikanske bilindustri. Hos S&S Bilhus er vi derfor stolte af at være autoriseret forhandler og serviceværksted for Cadillac.

Siden Cadillac blev stiftet i 1902 har mærket været et synonym for avanceret teknologi og førsteklasses håndværk i bilindustrien, der altid leverer noget udover det sædvanlige. De har derfor en stolt tradition for at kunne tilbyde nogle af de mest luksuriøse køretøjer på markedet, der er designet med både elegance og ydeevne for øje.

De er kendt for deres pionerånd inden for teknologiske fremskridt, herunder banebrydende sikkerhedsfunktioner. Med en række modeller, der bl.a. inkluderer den rummelige og komfortable Escalade, fortsætter Cadillac med at sætte standarden for luksusbiler, der kombinerer stil, komfort og kraft.

Altid attraktiv finansiering

Er du faldet for en Cadillac? Vi hjælper dig gerne med at vælge den finansieringsløsning, der passer til dit behov og budget. Vi tilbyder alle former for leasing og finansiering til en konkurrencedygtig pris. Og ønsker du en full-service aftale til vores autoriserede værksted, så finder vi også ud af det.

Læs mere om vores finansieringsløsninger her.

Vi tager gerne din nuværende brugte bil i bytte uanset stand, årgang og om den har været brugt til privat- eller erhvervskørsel.

Book en fremvisning

Frister en Cadillac? Så forstår vi det godt – for det kan være svært ikke at blive fristet af mærkets luksuriøse og innovative stil. Hvis du gerne vil se eller prøve den, er du altid mere end velkommen til at komme forbi vores forretning i Herning eller Ringsted, hvor vi gerne viser modellerne frem og besvarer spørgsmål over en kop kaffe eller en Cola.

Hvis du har en travl hverdag, kommer vi også gerne til dig, uanset hvor i Danmark du bor. Her fortæller vi også gerne mere om bilmodellen og besvarer de spørgsmål, du evt. brænder inde med.

Du er velkommen til at kontakte os for besvarelse af spørgsmål eller for en fremvisning – vi sidder altid klar i førersædet til at hjælpe dig.

Skriv til os

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .