Autoriseret Ram 1500 værksted og servicecenter

Vi er stolte over at kunne byde dig velkommen til vores autoriserede Ram Trucks værksteder, centralt placeret i Herning og Ringsted. Vores højt kvalificerede mekanikere er specialuddannede i det komplette sortiment af Dodge Ram pickup trucks, og kender hver enkelt model ned til den mindste detalje.

Kvalitet og tillid
På vores værksteder benytter vi kun fabriksgodkendte værktøjer og udstyr, og at vores teknikere har adgang til de nyeste informationer og teknologier. Dette er din garanti for, at alle reparationer og vedligeholdelsesarbejder udføres korrekt og professionelt.

Hurtig og effektiv service
Med vores omfattende lager af originale Ram 1500 tilbehør og reservedele på begge vores lokationer, er vi i stand til at udføre alle reparationer, opgraderinger og service hurtigt og effektivt.

Bevar din værdi
Som et autoriseret Dodge Ram værksted, giver vi dit køretøj det officielle stempel, når vi udfører service. Dette ikke blot sikrer optimal drift af din Ram, men det forbedrer også køretøjets gensalgsværdi, når du en dag beslutter dig for at sælge det.

Autoriseret Ram forhandler og serviceværksted

Gratis tilbagekaldelser

Har din Dodge Ram pickup truck udestående tilbagekaldelser (kendt som recalls)? Disse kan variere fra softwareopdateringer, der inkluderer alt fra fejlrettelser til optimering af brændstofforbrug, til tilbagekaldelser på mekaniske dele der påvirker bilens sikkerhed, funktionalitet eller ydeevne.

Som dit autoriserede Ram værksted og servicecenter har vi fuld adgang til alle tilbagekaldelser på alle Ram-modeller. Og bedst af alt, disse tilbagekaldelser udføres altid gratis.

Er du nysgerrig om, hvorvidt der er tilbagekaldelser på din Ram pickup truck? Kontakt venligst vores værkfører Allan Madsen på allan.m@sogsbilhus.dk eller ring 72 20 72 02 med nummerpladen på din truck.

Ram 1500 serienummer

Standard og skræddersyede ombygninger

Mangler du skuffer i kabinen til dit værktøj, en opladningsstation til dit batteridrevne udstyr, eller specialdesignede rum til dine motorsave og buskrydder på ladet af din Ram? Drømmer du om en løsning, der er lettilgængelig og ikke støjer under kørsel?

S&S Bilhus tilbyder både standard og skræddersyede ombygningsløsninger for din Dodge Ram pickup truck. Vi har mange års in-house erfaring med værktøjsløsninger og er klar til at hjælpe, hvad enten du har brug for en af vores gennemprøvede standardløsninger, eller en skræddersyet løsning, der præcis opfylder dine unikke behov.

Jagtskuffe

Tilbehør

Ønsker du en ny sportsudstødning, LED lygter, eller et originalt midtersæde med 3-punktssele til din Dodge Ram pickup truck? Vi har et bredt udvalg af tilbehør på lager til Ram pickup trucks. Du kan udforske vores sortiment i vores katalog, eller kontakt os for at høre mere.

For service og reparationer, book en tid med værkfører Allan Madsen på 72 20 72 02 eller allan.m@sogsbilhus.dk.

Kontakt værkstedet

Kontakt værkstedet

Vil du bestille tid til service eller har en forespørgsel? Ring på 72 20 72 02 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

First
Hvordan vil du foretrække vi kontakter dig?
Jeg vil gerne have bilen lavet i: