Autoriseret Ram 1500 værksted og servicecenter

Vores værksteder i Herning og Ringsted er autoriseret af Ram Trucks.

Mekanikerne er specialuddannede og kender alle Dodge Ram pickup trucks ned til den mindste detalje. Vi bruger kun værkstedsudstyr og specialværktøj, der er godkendt af producenten.

På begge lokationer har vi et stort lager af originale tilbehør og reservedele, hvilket gør at alle reparationer, opgraderinger og service sker så hurtigt som muligt.

Vi bruger altid originale reservedele og opdaterer softwaren til den nyeste version i netop din Ram pickup truck.

Når vi stempler din servicebog som autoriseret værksted, giver vi dig samtidig et godt udgangspunkt for at få den højest mulige gensalgsværdi den dag, du sælger din Ram.

Autoriseret Ram forhandler og serviceværksted

Gratis tilbagekaldelser

På mange Dodge Ram pickup trucks er der stående tilbagekaldelser (også kaldet recalls). Det kan være softwareopdateringer, som kan omfatte alt fra fejlrettelser til forbedring af brændstofforbrug. Men også tilbagekaldelser på mekaniske dele der påvirker bilens sikkerhed, funktionalitet eller ydeevne.

Som autoriseret værksted og servicecenter har vi adgang til samtlige tilbagekaldelser på alle Ram modeller, og de er altid gratis at få udført.

Vil du gerne vide om der er tilbagekaldelser på din Ram pickup truck? Kontakt værkfører Allan Madsen på allan.m@sogsbilhus.dk eller 72 20 72 02 med nummerpladen på din truck.

Ram 1500 serienummer

Ombygning af Dodge Ram pickup trucks

Vi har mange års in-house erfaring med værktøjsløsninger.

Har du behov for en aflåst jagtskuffe eller et lad med fuldt udtræk? Skal dit batteridrevne værktøj stå til konstant opladning? Kører du rundt med to motorsave og en buskrydder som skal stå sikkert og være nemme at komme til?

Uanset dit behov, så løser vi enhver opgave.

Jagtskuffe

Tilbehør

Skal din Dodge Ram pickup truck have en ny udstødning fra Mopar, opgraderes med LED lygter, have eftermonteret et originalt midtersæde med 3-punktssele?

Vi lagerfører et bredt udvalg af tilbehør til Ram pickup trucks, se mere i vores katalog. Vil du gerne høre mere om hvilket udstyr vi har? Kontakt os i dag.

For booking af service og reparation
Kontakt værkfører Allan Madsen på 72 20 72 02 eller allan.m@sogsbilhus.dk.

Kontakt værkstedet

Kontakt værkstedet

Vil du bestille tid til service eller har en forespørgsel? Ring på 72 20 72 02 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

First
Jeg vil gerne have bilen lavet i: