RAM 1500 Laramie

Med fokus på interiør og de finere detaljer bliver en Ram 1500 Laramie tit beskrevet som den mere elegante pickup truck. Dette er en high-end truck med høj komfort og en lang liste af standard- og ekstraudstyr.

All inclusive servicekontakt
Ja
Motor
420HK / 636NM
Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig
Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 Highlights

5.700 kg Trækkraft

I USA må en Laramie® trække op til 5.700 kg, hvor den i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

8-Trins automatgear

Alle Ram 1500 er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver umærkbare gearskift og maksimere motorens ydeevne og effektivitet. Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

Firehjulstræk

Man er ikke låst til at køre med konstant firehjulstræk i en Laramie®. Via ”shift-on-demand” kan man skifte mellem 4×2, 4×4 high med låst differentialespær og 4×4 low.

Valg af motor

Vi leverer en Ram Laramie pickup truck med to motor varianter.

3.0L HURRICANE MOTOR

Den nye 3.0L 6-cylindrede rækkemotor med bi-turbo, kaldet Hurricane, repræsenterer et banebrydende fremskridt i motorudviklingen.

Den er designet til at levere flere hestekræfter, mere moment og bedre brændstoføkonomi end den gamle V8 HEMI.

EFFEKT: 420HK
MOMENT: 636NM

5.7L HEMI® V8

Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor er blevet en legende i bilbranchen. Denne motor er både gennemtestet og pålidelig, og standard versionen har 400HK og et moment på 556NM.

Den fås også som en mild hybrid version ved hjælp af Ram’s eTorque Mild Hybrid Technology System. Denne teknologi øger momentet ved hård belastning til 726NM og sænker forbrug og CO2-udledning med op til 10%, mens den stadig leverer 400HK.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 556NM / 726NM

Førsteklasses komfort

Komforten i en Laramie® er designet til at være i en klasse for sig. Den har de nyeste teknologier, el-justerbare lædersæder, masser af plads og alle materialerne er fra øverste hylde.

RAM 1500 Laramie standardudstyr

En Laramie® model har samme standardudstyr som en Big Horn® plus dette.

En Ram Laramie fås med både en 12″ skærm og en større 14,4″ skærm.

Begge er udstyret med det femte generation Uconnect® touchscreen infotainmentsystem, som er fyldt med smarte funktioner, der gør hverdagen lettere.

De kan begge styre alle smart features som musik, klimakontrol, adgang til kameraer, osv.

Med Apple CarPlay® og Android Auto™ kan du nemt tilslutte din telefon og få adgang til navigation, beskeder, musik, opkald og stemmekommandoer.

Bygget til det kolde og varme klima. En Ram 1500 fra S&S Bilhus har varme i læderrat og el justerbare sæder.

Til dagene hvor det er varmt, er der indbygget ventilation i forsæderne.

De elegante LED lys giver en Ram 1500 et moderne udseende, og lyser vejen op på en måde, som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

De traditionelle analoge instrumenter og målere bag rattet er erstattet med en stor 12″ skærm.

Denne skærm tilbyder en høj grad af tilpasning, så du kan ændre dens indhold for at tilpasse den til dine specifikke behov i øjeblikket.

RAM 1500 Laramie ekstraudstyr

Vi tilbyder et bredt udvalg af ekstraudstyr til en Ram 1500 Laramie®. Her er et udpluk af de mest populære.

Med det eksklusive RamBox® Cargo Management System kan du sikkert opbevare værktøj, udstyr eller bruge den som en køleboks. Fyld den med is og hold drikkevarer kolde.

En RamBox® låses på centrallås og har indbygget LED-lys. Derudover er der stærkstrøm installeret i den ene, så du kan oplade dit værktøj.

Med adaptiv luftundervogn går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke hvis man har 3.500 kg på trækkrogen. Luftundervogn justerer automatisk, så man bevarer kørekomforten.

Ved almindelig kørsel justeres højden automatisk for at reducere luftmodstand og forbedre brændstoføkonomien. Man kan også manuelt justere højden, både ved kørsel, men også hvis man skal koble en trailer på.

Elektriske trinbrædder erstatter de stationære. De er skjulte under bunden og slår automatisk ud, når dørene åbnes.

En multifunction tailgate kan alt, hvad en traditionel bagklap kan – og mere til. Med 60/40 splitdøre, der åbner op i 88 grader, får du få let adgang til laddet, når du skal læsse af og på. På samme tid er det en ægte heavy duty tailgate, som kan bære op til 900 kg, når den er slået ned.

Med et soltag på næsten en kvadratmeter kan du få solen helt ind i din Ram 1500. Få god udsigt, frisk luft, og rigeligt med lys.

I samarbejde med Harman Kardon har Ram udviklet et 900W lydsystem med 19 højttalere. Designet til at give exceptionel lyd på farten.

Det er muligt at opgradere centerkonsollen med trådløs opladning, som er kompatibel med alle nyere mobiler.

Luksus du ikke ser i andre kabiner

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse får man i en Ram 1500 en kompromisløs kabine, som man kan tilbringe hele dagen i.

Den har de nyeste teknologier på markedet, masser af plads og muligheden for et eksklusivt udtryk.

Interiør

Er du til centerkontrol eller midtersæde?

Som standard bliver en Ram 1500 leveret med en stor centerkonsol, men man kan også vælge at få installeret et originalt midtersæde med opbevaring.

Centerkontrol

Med plads til mobiler, tablets og papirer er centerkonsollen i en Ram 1500 stor nok til at rumme det meste. Ud over standard USB-C udtag, er der mulighed for at få stærkstrøm og trådløs opladning.

Midtersæde

Hos S&S Bilhus kan vi installere et originalt midtersæde i din Ram 1500 Laramie®. Midtersædet giver mulighed for 3 siddeplader i front. Den kan foldes ned, har indbygget kopholdere, stort opbevaringsrum, og indbygget USB-C udtag.

Indtrækket

I en Ram 1500 har man mulighed for at vælge mellem 2 forskellige premium stofsæder.

I en Ram 1500 Laramie® får man læderbeklædte sæder i sort med ruskindsindsatser og grå accentsømme. Matchende syninger på instrumentbrættet, midterarmlæn og dørpaneler giver Ram 1500 Laramie® et luksuriøst udtryk.

En stille kabine

En Ram 1500 er bygget til at være stille og behagelig. Tykke lyddæmpende ruder, en smart opbygning af rammen og lydisolering, gør, at et minimum af lyde kommer ind i kabinen. Ved hjælp af aktiv støjreduktion reduceres uvedkommende lyde yderligere i kabinen.

Eksteriør

Din RAM - Din Stil

Med et bredt udvalg af farver og detaljer, kan du konfigurere en Ram 1500, så den passer til din stil.
Til en Big Horn® findes der tre design-linjer at vælger imellem: Chrome LineSport Line og Black Line.

CHROME LINE

Kofanger og kølergrill i krom.

SPORT LINE

Inkluderer alt fra Chrome line, plus:
Sort kølegrill og trinbræt.

BLACK LINE

Inkluderer alt fra Sport line, plus:
Sorte 20″ fælge, indfarvede kofangere, kølegrill, dørhåndtag, sidespejle, Ram badges og mørktonet interiør.

Led lys

De elegante LED lys giver en Ram 1500 et moderne udseende og lyser vejen op på en måde, som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

Stort og hårdført lad

Med en lastkapacitet på 850 kg, er ladet på en Ram 1500 beregnet til at blive brugt uden at tage skade. Med en stor læssebredde og længde, samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Det er behandlet med en polymer coating, som giver en ekstrem slidstærk og skridsikker overflade.

Tailgate assist

Bagklappen har indbygget nitrogen- og oliestøddæmper, hvilket virker optimalt selv under de mest ekstreme vejrforhold. Med den nøglefri betjening kan man ved et enkelt tryk slå klappen automatisk ned.

Sikkerhed

En Ram 1500 er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Uanset vejr og vejforhold kan du bevare kontrollen takket være sikkerhedsfunktioner som ESP®, trailer slinger-kontrol og Forward Collision Warning med automatisk bremsning.

380mm bremser

Med store 380mm standardbremser, de største i klassen, er en Ram 1500 designet til at stoppe hurtigt og sikkert, uanset vejrforhold og hvor meget du trækker.

Advanceret airbags

De indbyggede airbags byder på masser af sikkerhed for både fører og passagerer. De har en avanceret adaptiv ventilationsteknologi, der indstiller sig efter passagerens størrelse og sammenstødets hastighed.

Stålramme

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerheden.

Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner med afdeling både i Herning og Ringsted.
Vores personale er specialuddannet, og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, vi får tit omkring Ram 1500 Laramie.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor. Det betyder, at du blandt andet kan køre i alle byer, og så undgår du de problemer, som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.480 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck uden at ligge hovedet på hylden.

At lease en Laramie koster fra 6.000 kroner pr. måned.

En Ram Laramie kører, fuld lastet, omkring 7-9 kilometer på literen.

En RAM Laramie har hele 400 HK og et moment på 556 NM. Den kan også fås med 726 NM.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .