RAM 1500 TRX - Toppen af fødekæden

TRX (udtales T-Rex) er den hurtigste og vildeste pickup truck i verden. 702HK rendyrket vildskab pakket ind i gennemført luksus.

0 – 100
3,7 sek
Motor
Supercharged V8 / 702HK
Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig
Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 TRX Highlights

Bliv set - og hørt

Hvis du gerne vil være anonym, så skal du ikke køre i en TRX. Den er 20 cm bredere end en almindelig Ram 1500, er udstyret med 35″ dæk, har et aggressivt udtryk og lyder som et vildt dyr. En TRX bliver der lagt mærke til.

Lidt til og meget mere

En TRX er meget mere end en V8 motor. Den er udviklet til at være bedre end alle andre trucks, på alle punkter. Den kan køre hurtigt på bane og off-road, og den er fyldt med det seneste indenfor hi-tech udstyr.

Uden kompromis

TRX er en kompromisløs pickup truck bygget til dem, der kræver det bedste og vildeste.

6.2L HEMI® V8

Hellcat motoren er bygget til én ting, power! Tidligere har den kun være tilgængelig i en Dodge Challenger SRT® Hellcat, og nu er den standardmotor i en Ram 1500 TRX.

Som skudt ud af en kanon sætter trucken i gang med det samme, du rører speederen. En oplevelse man aldrig bliver træt af.

EFFEKT: 702HK
MOMENT: 881NM

Ren luxus

En TRX er spækket med de nyeste teknologier på markedet og eksklusive materialer.

Interiør

12″ Touchscreen

Ud over at være fyldt med smarte features som EU-navigation, Apple CarPlay® og Android Auto​™, har man adgang til et væld af motorydelse, undervogn og offroad indstillinger.

Læder og Alminium

Fladbundet læderrat og aluminium shift paddles. Der er 100% fokus på performance og køreglæde, når du sætter dig bag rattet.

Indtrækket

I en Ram 1500 TRX får man et indtræk, der mikser læder, metal og kulfiber. Her er der fokus på selv de mindste detaljer.

Eksteriør

Bilstein Støddæmpere

Bilstein® Black Hawk® e2 findes kun på en TRX og sørger for, at alle 702HK altid har fuld kontakt med jorden – hvad enten du kører offroad, i sand eller på vejen.

35" all terrain dæk

De store 325/65-18 offroad dæk fra Goodyear er specialfremstillet til TRX´en, og sørger for trucken altid har vejgreb nok.

TRX ekstraudstyr

Din TRX skal afspejle din stil. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af ekstraudstyr fra Mopar®. Blandt andet den vilde RamBar, der monteres på truckens lad. Den giver en TRX et sporty og offroad udseende.

Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner med afdeling både i Herning og Ringsted.
Vores personale er specialuddannet, og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, vi får tit omkring Ram 1500 TRX pickup trucks.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

At lease en Ram TRX koster fra ca. 10.000 kroner pr. måned.

En Ram TRX kører, fuld lastet, mellem 5-7 kilometer på literen.

En Ram TRX har hele 702 hk, og har et moment på 881 NM. Motoren er en 6,2L HEMI V8, hvilket gør den til den absolut vildeste pickup truck i verden.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .