Ram 1500 pickup truck

En Ram 1500 pickup truck skaber opmærksomhed i trafikken. Med sit markante og muskuløse design fanger den øjet, og indeni kan du både se og mærke, hvorfor den har ry for at have branchens bedste interiør.

Hos S&S Bilhus er vi stolte over at være autoriseret forhandler og serviceværksted for dette ikoniske mærke.

Modelvarianter

Fra den robuste Ram Bighorn til den luksuriøse Ram Limited og vilde Ram TRX, tilbyder Ram 1500 en bred vifte af modeller for at sikre, at der er et perfekt match for enhver smag og behov. Og fra 2025 byder vi den nye Ram Rev velkommen i familien, som er en 100% el pickup truck, der kommer til at slå alt andet på markedet.

Ram Big Horn®

Ram 1500 Big Horn® er en velafbalanceret pickup til både arbejde og fritid. Den kan klare enhver opgave med sin høje last- og trækkapacitet, firehjulstræk og rå muskelkraft.

Ram Rebel®

Ram Rebel er bygget off-road kørsel med offroad undervogn, Bilstein affjedring, specialdæk samt et mere råt udtryk end de andre Ram 1500 varianter.

Ram Laramie®

En Ram Laramie beskrives tit som en mere elegant pickup. Interiøret er opgraderet med fine detaljer, der er et opgraderet lydsystem og flere avancerede funktioner er standard.

Ram Limited®

Ram 1500 Limited er topmodellen, hvor ekstraudstyr som adaptiv luftundervogn, elektriske trinbrædder og panorama soltag er standard. Den absolut mest luksuriøse Ram 1500 pickup truck på markedet.

Ram Limited Longhorn®

Ram Limited Longhorn er en variant af Limited topmodellen med et unikt Texas cowboy design. Her er et interiører med læder og ægte træpaneler, og masser af krom udenfor.

Ram TRX®

Ram 1500 TRX er den ultimative terrænkriger med en 702HK supercharged HEMI® V8-motor, aggressivt design, og førsteklasses funktioner, der gør den til den ultimative high-performance pickup.

Ram REV®

Ram REV er den første 100% elektriske Ram. Den vil revolutionere det elektriske pickup truck marked med markedets bedste rækkevidde, trækkraft og interiør.

Autoriseret Ram forhandler og serviceværksted

Hos S&S Bilhus, den førende autoriserede Ram forhandler i Danmark, har vi altid et bredt udvalg af fabriksnye og brugte Ram 1500 pickup trucks til omgående levering.
Som den eneste forhandler i Danmark, tilbyder vi også en all-inclusive servicekontrakt, der dækker alle udgifter til en fast lav kilometerpris. Og hvis din Ram erhvervsbil skal bygges om, så den passer præcis til dine behov, så er vi din specialist.

En ægte trailertrækker

En Ram 1500 er skabt til at blive lastet tungt, og den trækker som en arbejdshest. Ligegyldigt hvad du kommer fra, om det er Amarok, Ford Raptor eller en varevogn, så kommer du over i en kæmpe opgradering.
Med adaptiv luftundervogn, op til 540hk motorkraft, og en ramme som i USA, er den designet til at trække 5.783 kg, så du aldrig går på kompromis i en Ram.

Eksteriør

En Ram skiller sig ud på mange måder og er på mange måder den perfekte bil til erhvervsbrug. Som den eneste i branchen har den RamBox® opbevaringssystem i begge sider af ladet og en 60/40 split multibagklap.
Desuden har den LED-lygter i front, som giver den et rå og moderne look, samt elektriske trinbrædder, der automatisk slår ind og ud. Vil du have den yderlige tilpasset, så har vi adgang til alt Mopar® tilbehør, der findes på markedet.

Indvendigt tilbyder Ram 1500 en kompromisløs kabine, som man kan tilbringe hele dagen i.
Den har de nyeste teknologier på markedet, masser af plads i de store lædersæder med varme og køl, 12” infotainment system med Apple Carplay og Android Auto samt et panorama soltag på næsten en kvadratmeter.

Teknologisk avanceret

En Ram er spækket med avancerede teknologier, der gør hverdagen mere sikker og overskuelig.
Fra førersædet kan du nyde den adaptive fartpilot, mens du har fri adgang til en 12” infotainment skærm, digitalt cockpit, head-up display og digitalt bakspejl.

Sikkerhed

En Ram er udstyret med et væld af avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner. Den kommer som standard med klassens største bremser, og fås med automatisk trailer-længde registrering, 360 grader kamera og et avanceret nødbremsesystem.

Dodge Ram 1500 eller Ram 1500?

Hedder det en Ram 1500 pickup truck eller Dodge Ram 1500? Begge ting er faktisk korrekte. Mellem 1981 og 2009 blev alle pickup trucks og biler produceret under brandet “Dodge Ram” brandet. I 2010 valgte man at skille Dodge og Ram i to – så kunne Dodge koncentrere sig om at lave biler, hvor Ram blev et pickup truck brand.

I dag har Ram et bredt sortiment af pickup trucks, herunder Ram 1500, 2500 og 3500. En Ram 1500 kan føres med almindeligt personbil kørekort, hvor de to sidste er i en vægtklasse for sig og kræver kørekort til lastbil.

Skriv til os

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .