DODGE RAM 1500

Hedder det en Ram 1500 eller Dodge Ram 1500? Begge ting er korrekte. Mellem 1981 og 2009 blev alle pickup trucks og biler produceret under “Dodge Ram” brandet. I 2010 valgte man at skille Dodge og Ram i to – så kunne Dodge koncentrere sig om at lave biler, hvor Ram blev et pickup truck brand.

I dag har Ram et bredt sortiment af pickup trucks, herunder Ram 1500, 2500 og 3500. De to sidste er i en vægtklasse for sig og kræver kørekort til lastbil, hvor Ram 1500 kan føres med almindeligt personbil kørekort.

LYNHURTIG LEVERING

Hos S&S Bilhus har vi altid mere end 30 stk. nye og brugte Ram 1500 trucks på lager. Alle byder de på ægte amerikansk design, høj kvalitet og teknologi i særklasse.

“Hvorfor kan man ikke se dem alle på Biler til salg?”
Hvis vi f.eks. har 5 ens nye biler så annoncerer vi kun den ene. Derudover har vi Rams der ikke er kommet igennem klargøringen og derfor ikke er på nettet endnu.

RAM 1500 MODELLER

Over 5 generationer har Ram udviklet en truck med samme komfort og udstyrspakker som man forventer af en personbil i samme prisklasse. Fælles for dem alle er et markant amerikansk design med superb køreglæde, trækkrog til 3.500kg (5.700kg i USA) og en 400HK V8 motor.

Vælg en model for at se udstyrsvarianter.

RAM 1500 Bighorn

BIG HORN®

Entry level model der imponerer med sin power. Kommer med en lang liste af standardudstyr og muligheder for tilvalg.

Ram 1500 Rebel

REBEL®

Bygget til offroad kørsel med et råt udtryk. Den har en offroad undervogn, Bilstein affjedring, specialdæk og andre offroad features som standard.

Ram 1500 LARAMIE®

LARAMIE®

Med fokus på interiør og de finere detaljer, bliver en Ram 1500 Laramie tit beskrevet som den mere elegante pickup. Med høj komfort og køreoplevelse er her tale om en high-end truck.

Ram 1500 LONGHORN™

LONGHORN

Pickup trucken til en rigtig cowboy. Her går Ram all-in på at skabe gennemført Texas stil med eksklusiv læderkabine, træpaneler og gennemførte detaljer.

Ram 1500 Limited

LIMITED

Topmodellen hvor ekstraudstyr som adaptiv luft undervogn, elektriske trinbrædder og panorama soltag er standard. Den absolut mest luksuriøse Ram 1500 pickup truck på markedet.

Dodge Ram 1500 TRX Jellybean

TRX

Pickup trucken til drengerøven der ikke går på kompromis. Bygget op omkring en 702HK HEMI® Hellcat motor, er Ram 1500 TRX den vildeste bil man kan få til under 1 million i Danmark.

Ram Revolution konceptbil

REVOLUTION

Ram Revolution er konceptbilen der ligger stilen for den kommende elektriske Ram 1500 der lanceres i 2024.

AMERIKANER UDEN KOMPROMIS

Ram 1500 er en amerikansk arbejdshest, bygget til at trække det tunge læs og trodse elementerne.

Den er det perfekte værktøj til en murer, tømrer, elektriker, vvs´er, entreprenør, anlægsgartner, landmand, skovhugger, hestepige osv.

RAM 1500 TRX Blå
Dodge Ram 1500 Limited med Airstream campingvogn

5.700 KG TRÆKKRAFT

Med en Ram 1500, går man aldrig på kompromis med motor- og trækkraft. I USA må en Ram 1500 trække op til 5.700 kg, hvor de i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

Dodge Ram 1500 Laramie med fyldt lad

ET LAD TIL ALT

Ladet på en Ram 1500 er let tilgængelig og bygget til at kunne klare alt. Med en stor læssebredde og længde, samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Ekstrem slidstærk overfladebehandling beskytter ladet mod ridser og buler.

Dodge Ram 1500 adaptiv luftundervogn

LUFTUNDERVOGN

Ved kørsel med trailer på 3.500 kg går man ikke på kompromis med køreglæden. Med masser af motorkraft og adaptiv luftundervogn, vil en Ram 1500 være fuldstændig upåvirket når den er tungt læsset. Her bevarer man komforten selv ved maks. belastning.

Dodge Ram 1500 Rebel firehjulstræk

SMART FIREHJULSTRÆK

I en Ram 1500 er man ikke låst fast i at køre med firehjultræk hele tiden. Ved et tryk på en knap kan der skiftes mellem 4×2, 4×4 high og 4×4 low samt differentialespær.

Dodge Ram 1500 Automatgear

AUTOMATGEAR

S&S Bilhus leverer alle Ram 1500 pickup trucks med 8-trins automatgear. Med hurtige og bløde skift, klarer den alt fra landevejskørsel, til tung last og ufremkommeligt terræn uden problemer.

Dodge Ram 1500 Limited fartpilot

FARTPILOT

Fartpiloten i en Ram 1500 er en af de små ting som gør en stor forskel. Sammen med den høje performance fra motoren og verdensklasse automatgear, får man en køreoplevelse som man ikke vil undvære. Kan opgraderes til adaptiv fartpilot.

Dodge Ram 1500 TRX med HEMI V8 400HK motor

V8 HEMI® MOTOR

Den legendarisk V8 HEMI® motor er skabt til at yde hele dagen og er utrolig driftssikker.

Der findes to 5.7 liter varianter med 400HK, samt en 6.2 liter version med hele 702HK.

5.7l V8 HEMI

5.7L HEMI® V8

Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor med 400HK / 556NM har den legendariske kraft og kapacitet, man kan forvente af HEMI-navnet. Denne motor er både gennemtestet og pålidelig.

5.7l V8 HEMI med eTorque

5.7L HEMI® V8 MED ETORQUE

5,7L HEMI® V8 motor med 400HK / 726NM. En mild hybrid version af standard HEMI® V8 motoren, hvor Ram ved hjælp af deres eTorque Mild Hybrid Technology System har øget torque ved hård belastning og sænket forbrug og CO2 udledning med op til 10%.

6.2l V8 HEMI supercharged

6.2L HEMI® V8 – REN RÅ POWER

Hellcat motoren med 702HK / 881NM er bygget til én ting, power! Tidligere har den kun være tilgængelig i en Dodge Challenger SRT® Hellcat, og nu er den standardmotor i en Ram 1500 TRX.

DYR OG UNØDVENDIG?

Er en Ram 1500 med en V8 motor ikke bare dyr og unødvendig, især når man sammenligner med andre erhvervsbiler i samme segment? Her køber man jo ikke med fornuften.

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor, det betyder du blandt andet kan køre i alle byer. Og så undgår du de problemer som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning, så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.190 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck, uden at ligge hovedet på hylden.

EN RAM 1500 FRA S&S BILHUS KAN LIDT MERE

En Ram 1500 sætter i forvejen barren højt for hvad en pickup truck er og kan. Hos S&S Bilhus kan du forvente en høj standard, både rent fagligt, men også fra de Ram 1500 pickup trucks vi leverer.

Skal vi lokke dig ind i butikken med en urealistisk “fra” pris, hvor f.eks. elruder skal vælges til? Nej, det vil ikke være troværdigt. Derfor har vi valgt altid at inkludere disse udstyrspakker i vores nye trucks.

Forvent lidt mere når du handler hos os.

Fuldautomatisk 2-zonet klimaanlæg er standard i alle vores Ram 1500 pickup trucks. Sæt forskellige temperaturer på førersiden og passagersiden, hvis du og din passager ønsker to forskellige indstillinger.

Uconnect® er Rams touchscreen system med integreret EU navigation, Apple CarplayTM, Android AutoTM, Bluetooth, USB tilslutning, aux tilslutning og andre smart features. Er tilgængelig i en 8.4” og 12” version.

Parkeringssensor i for og bag er standard. Kom helt tæt på når du parkerer, uden fare for at ramme noget.

På skærmen i Uconnect® centerkonsollen kan du se præcis hvor tæt du er på traileren og andre forhindringer. Kan også fås i en 360° surround view version.

Varme i rat og sæde et en ekstra bonus til de kolde vinterdage.

Nøjes med at have nøglen i lommen eller i handskerummet. Start din Ram 1500 den ved at trykke på en knap.

I bagruden sidder et eldrevet vindue som kan skubbes til siden. Perfekt til at få frisk luft ind i bilen når man er på farten, her vil du ikke opleve susen når du kører. Også perfekt til hunden hvis den vil have snuden udenfor.

PRISVINDENDE PICKUP TRUCK

Ram ved hvordan man bygger en pickup truck som mange elsker at køre i. Derfor vinder de hele tiden priser, både fra anmeldere og almindelige forbrugere.

The 2021 Ram 1500 Named the Truck of Texas

The 2021 Ram 1500 Named the Truck of Texas

The Off-Road Pickup Truck of Texas is the 2021 Ram 1500 TRX

The Off-Road Pickup Truck of Texas is the 2021 Ram 1500 TRX

The 2021 Ram 1500 TRX Honored as the Full-Size Pickup Truck of Texas

The 2021 Ram 1500 TRX Honored as the Full Size Pickup Truck of Texas

Consumer Guide® Best Buy Award Winner for 13 Years

Consumer Guide® Best Buy Award Winner for 13 Years

AUTORISERET RAM FORHANDLER OG SERVICEVÆRKSTED

S&S Bilhus droneskud

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler med salg- og service afdeling både i Herning og Ringsted. Vi sørger for at du som kunde er bedst muligt sikret.

Hos S&S Bilhus vil du altid være i trygge hænder uanset hvilken afdeling du er i. Vores specialuddannede medarbejdere skiftes til at være i vores Sjælland og Jyllands afdeling. Det er derfor samme værksteds team du møder begge steder, med vores velkendte høje serviceniveau.

Vi har et stort lager af originale tilbehør og reservedele, hvilket gør at alle reparationer, opgraderinger og service sker så hurtigt som muligt.

Hvis der er brug for værktøjsløsninger, eller andre opbygninger af din erhvervsbil, så er det noget vi har mange års in-house erfaring med. Hos S&S Bilhus finder vi altid en løsning der matcher dine behov.

Undgå overraskelser og uforudsete omkostninger ved at tegne en attraktiv service og reparationsaftale på op til 5 år, til en fast lav kilometerpris.

Aftalen giver dig 100% budgetsikkerhed og omfatter blandt andet:

  • Serviceeftersyn
  • Dækaftale – Vi skifter til nye dæk, når de gamle er slidte
  • Gearskyl
  • Viskerblade, pærer, sikringer
  • Softwareopdateringer af alle styreenheder
  • Ram lånebil

Ud over den almindelige 2 års garanti, tilbyder S&S Bilhus at forlænge fabriksgarantien med op til 3 år ekstra.

Alle vores Rams kommer direkte fra de Europæiske importører, vi har ingen uautoriseret gråimport udenom de almindelige distributionskanaler.

Dodge Ram 1500 Longhorn solnedgang

FABRIKSNY RAM 1500

Vi har altid et bredt udvalg af fabriksnye Ram 1500 trucks til omgående levering.

Ud over det har vi også brugte trucks på lager. Er du interesseret i at gøre en god handel blandt vores lagermodeller?

Alle vores biler er ny serviceret, nysynet og professionel kosmetisk og mekanisk klargjorte.

Se modeller på lager

BYTTEBIL

Vi tager gerne din nuværende brugte bil i bytte, uanset stand, årgang og om den har været brugt til privat eller erhvervskørsel.

UFORPLIGTENDE FREMVISNING

Vil du gerne vide mere om Ram trucks, og har måske gjort dig nogle overvejelser? Kontakt os for en uforpligtende fremvisning.

Har du en travl hverdag, så kommer vi også gerne til dig med demobiler.

ATTRAKTIV FINANSIERING

Hos S&S Bilhus hjælper dig med at vælge den rigtige finansieringsløsning. Vi vi alle former for leasing og finansiering til konkurrencedygtige priser, med og uden full-service aftaler. Læs mere her.

DANSK RAM 1500 KATALOG

Læs mere om Ram 1500, se et udvalg af hvilket tilbehør der kan monteres og Ram merchandise.

Ram 1500 Limited night edition - office building

FAQ

Her er nogle af de spørgsmål vi får tit omkring Ram 1500 pickup trucks.

Hvis du har spørgsmål er du velkomment til at kontakte os.

+ Ram 1500 FAQ

Den er på 4.600 kroner halvårligt.

At lease en Ram 1500 koster fra 5.000 kroner pr. måned.

Alle nye Ram 1500 koster 2.330 kr. i halvårlig grøn ejerafgift, hvor de ældre modeller varierer i pris.

Inklusiv grøn ejerafgift, koster det cirka 14.000 kroner om året.

En service på en Ram koster fra 3.750 kr + moms.

En Ram 1500 på hvide plader, koster fra 1.000.000 kroner.

Fra ny koster den fra ca. 400.000 kroner plus moms.

Hos S&S bilhus, koster en servicekontrakt 0,60 øre pr kilometer.

Det er svært at give et præcist bud, da det er op til det enkelte forsikringsselskab. Vi har erfaring med, at den koster mellem 6.000-8.000 kroner om året.

Hvis vi har bilen på lager, kan vi levere den inden for et par dage.

Det kan du i Herning og i Ringsted, på vores autoriserede værksteder.

En Ram kører, med 3.500 kg på krogen, omkring 5-7 kilometer på literen. Hvilket gør det til en yderst effektiv bil.

En Ram 1500 skal til service for hver 16.000 kilometer.

Den første el Ram udkommer først i USA i 2024. I Danmark forventes de at komme i 2025.

Ja, det kan man.
Det er dog en spændende historie omkring navnet Dodge Ram. Mellem 1981 og 2009 blev alle trucks produceret under navnet “Dodge Ram”. Så valgte man i 2010 at re-brande sig. Dette gjorde man ved at forkorte det til “Ram”, så man hermed kunne adskille sig fra Dodge bilerne, og opbygge et separat pickup truck brand.

Nu om dage, er Ram en meget udbredt pickup truck brand og har et stort sortiment, her i blandt Ram 1500, Ram 2500 og Ram 3500. En Ram 1500 kan køres med et almindeligt personbil kørekort – hvorimod Ram 2500 og Ram 3500 kræver kørekort til lastbil.