Eksteriør

En Ram skiller sig ud på mange måder og er på mange måder den perfekte bil til erhvervsbrug. Som den eneste i branchen har den RamBox® opbevaringssystem i begge sider af ladet og en 60/40 split multibagklap.
Desuden har den LED-lygter i front, som giver den et rå og moderne look, samt elektriske trinbrædder, der automatisk slår ind og ud. Vil du have den yderlige tilpasset, så har vi adgang til alt Mopar® tilbehør, der findes på markedet.

RamBox®

En RamBox® låses på centrallås og har indbygget LED-lys. Med den indbyggede 230V stikkontakt kan du oplade dit værktøj.
De er også vandtætte og kan fyldes med is for at holde drikkevarer kolde. Når isen er smeltet, trækker du bare i bundproppen for at dræne vandet ud.

Multibagklap

En multibagklap kan alt, hvad en traditionel bagklap kan – og mere til. Med 60/40 splitdøre, der åbner op i 88 grader, får du let adgang til ladet, når du skal læsse af og på.

LED lygter

Bliv bemærket med de smukke LED-lygter. De har et fantastisk lys og giver fronten et råt og moderne look.

Elektriske trinbrædder

Kom lettere ind og ud af kabinen med elektriske trinbrædder. De er skjult under bunden og slår automatisk ud, når dørene åbnes. På Ram Rebel er der faste trinbrædder.

Mopar® udstyr

Med Mopar® tilbehør til Ram kan vi tilbyde en række tilpasningsmuligheder, der opdaterer både funktionalitet og stil. De tilbyder alt fra robuste off-road komponenter til styling, bed extenders og lignende forbedringer.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .