Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus

All inclusive servicekontakt
Ja
Motor
V8 / 420HK / 624NM
Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig
Trækkraft
3.500 kg (6.033 i USA)

Spækket med udstyr

Vi har opdateret topmodellen Chevrolet High Country til at være et sort mesterværk uden krom, og så kommer vores udgave med luftundervogn i bag, dobbelt Dinitrol undervognsbehandling og ladlåg. Derfor kalder vi den Midnight Edition by S&S Bilhus.

Samlet har disse ekstra udstyrspakker en værdi af 60.000 kr., uden merpris.

Ekstra udstyr i Midnight Edition by S&S Bilhus

Ingen krom

Denne bil er udstyret med 22-tommer højglanssorte aluminiumsfælge, sorte emblemer, sorte dørhåndtag, sorte rudelister, sort front-grill, sorte sidespejle, sorte rørhaler, sorte trinbrædder og mørke sideruder.

Luftundervogn i bag

Med højderegulering på bagakslen går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke når man har 3.500 kg på trækkrogen. Højden justeres så bil og trailer altid står i vatter.

2 x Dinitrol behandling

For ekstra sikkerhed imod det danske klima, giver vi alle Midnight Edition by S&S Bilhus en dobbelt Dinitrol undervognsbehandling.

Ladlåg

Det robuste ladlåg sikrer, at lasten er godt beskyttet mod elementerne, hvilket er særligt vigtigt i det omskiftelige danske klima. Det tilføjer også et ekstra lag af sikkerhed ved at forhindre let adgang til din last.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Den Ultimative Pickup-Truck

Hos S&S Bilhus forstår vi, at en pickup truck kan være meget mere end bare et arbejdsredskab. Det kan være en forlængelse af dig selv – et statement på fire hjul. Vi præsenterer stolt vores limited edition Midnight Edition by S&S Bilhus, hvor luksus, præstation og teknologi går op i en højere enhed.

I denne Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus får du en kompromisløs pickup-truck, der kombinerer ydeevne, teknologi og luksus.

Denne luksuriøse topmodel er udstyret med en potent V8-motor med 420 HK, en 10-trins automatgearkasse og firehjulstræk, der kan håndtere alt fra landevejskørsel til tung last og ufremkommeligt terræn.

Trækkraft og lad

Denne kraftkarl kan med lethed trække 3.500 kg i Danmark, da den faktisk er bygget til hele 6.033 kg i USA!

I en High Country er ladet konstrueret af rulleformet højstyrkestål, hvilket giver dig en høj lastkapacitet på op til 2,5 kubikmeter med lukket ladlåg. Dertil kommer en lasteevne på 1.025 kg og 12 ankerpunkter, hvilket gør dette til det mest funktionelle lad i branchen.

Teknologi i topklasse

Indvendigt vil du finde et førsteklasses infotainmentsystem, der inkluderer en 13,4-tommer touchscreen og 12,3-tommer digital instrumentering.

Fra skærmen har du adgang til trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation, din yndlingsmusik, bilindstillinger og et kamera-system med 8 forskellige vinkler.

Luksus og komfort

Oplevelsen fuldendes med luksuriøse lædersæder, der har en unik specialperforering og syning. Ægte træindlæg og elektriske trinbrædder tilføjer et ekstra lag af elegance og funktionalitet.

Digital instrumentering gør det nemt at holde styr på vigtige informationer som hastighed, turafstand, brændstofniveau og meget mere.

Sikkerhed

Chevrolet High Country er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Den kommer som standard med Chevy Safety Assist, en pakke med seks avancerede sikkerheds- og førerassistentfunktioner designet til at give dig ekstra ro i sindet.

– Kollisionsalarmen kan advare dig, når den registrerer en potentiel frontal kollision med et køretøj, du følger, så du hurtigt kan reagere.

– Ved hastigheder under 80 km/t arbejder den automatiske nødbremse sammen med kollisionsalarmen for at hjælpe med at undgå eller reducere alvoren af en frontal kollision med et køretøj.

– Den kan også give en advarsel om farlig minimumsafstand, hvis du følger et køretøj for tæt på.

– Ved hastigheder under 50 km/t kan denne funktion hjælpe dig med at undgå eller reducere alvoren af en frontal kollision med en fodgænger.
– Den giver fodgængeradvarsler og kan automatisk udføre hård nødbremsning eller forstærke førerens bremsning.
– Funktionen har begrænset ydeevne om natten og ved lav sigtbarhed.

– Lane Assist bruger en kort, mild drejning af rattet til at advare dig, hvis du er ved at forlade det registrerede vejspor.

– Funktionen udløses ikke, hvis du bruger dit blinklys, eller hvis det registrerer, at du med vilje forlader din bane.

Denne funktion viser følgeafstanden i sekunder mellem din Chevrolet og det køretøj, du følger.

Den automatiske fjernlysassistent kan automatisk tænde og slukke bilens fjernlys afhængigt af den omkringliggende trafik.

Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Chevrolet forhandler og servicepartner, med afdeling både i Herning og Ringsted.
Vores personale er specialuddannet, og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Skriv til os

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .