Chevrolet Silverado 1500 High Country

High Country er det ypperste, som Chevrolet tilbyder indenfor pickup-trucks. Her er der kræset for detaljerne, og ud over alverdens teknologier samt en gennemført kabine, får du en 420 HK V8’er, der trækker 3.500 kg, som om det var ingenting.

All inclusive servicekontakt
Ja
Motor
V8 / 420HK / 624NM
Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig
Trækkraft
3.500 kg (6.033 i USA)

High Country Highlights

Ustoppelig

Den potente V8-motor med 420 hestekræfter, kombineret med en 10-trins automatgearkasse, håndterer alt fra landevejskørsel til tung last og ufremkommeligt terræn uden problemer.

Klar til offroad

Med et enkelt tryk på en knap i kabinen tilpasser kørestilen sig terrænet og den aktuelle opgave. Vælg mellem 4×2, 4×4 high og 4×4 low direkte fra førersædet.

Teknologi i topklasse

Med 13,4″ touchscreen, digital instrumentering, et førsteklasses infotainmentsystem og adaptiv fartpilot er Chevrolet High Country en kompromisløs pickup-truck.

Interiør

Når komforten er i førersædet

Når du sidder i en Chevrolet High Country, oplever du en kabine med lækre detaljer i ægte læder og træ, en stor touchscreen og digital instrumentering.

13.4" Touchscreen

Trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation, din yndlingsmusik, bilindstillinger og 8 kameraer – alt sammen præsenteret på en imponerende og brugervenlig 13,4-tommer skærm.

12.3" instrumentering

Den digitale instrumentering i Chevrolet High Country er designet til at dække alle dine behov. Du kan holde styr på hastighed, turafstand, brændstofniveau, batteristatus og meget mere på en imponerende klar digital skærm.

Ægt læder og træ

High Country har premium lædersæder med et eksklusivt specialperforeret og syet mønster samt autentisk åbenporet træbeklædning.

Eksteriør

Dimensioner

Crew Cap
Double Cap

Ladet

I en Chevrolet er ladet konstrueret af rulleformet højstyrkestål. Du får en høj lastkapacitet (op til 2,5 kubikmeter med lukket ladlåg), en lasteevne på 1.025 kg og 12 ankerpunkter for at tilbyde det mest funktionelle lad i branchen.

12 Ankerpunkter

2,5 Kubikmeterlad

Automatisk tailgate

Sikkerhed

Chevrolet High Country er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Den kommer som standard med Chevy Safety Assist, en pakke med seks avancerede sikkerheds- og førerassistentfunktioner designet til at give dig ekstra ro i sindet.

– Kollisionsalarmen kan advare dig, når den registrerer en potentiel frontal kollision med et køretøj, du følger, så du hurtigt kan reagere.

– Ved hastigheder under 80 km/t arbejder den automatiske nødbremse sammen med kollisionsalarmen for at hjælpe med at undgå eller reducere alvoren af en frontal kollision med et køretøj.

– Den kan også give en advarsel om farlig minimumsafstand, hvis du følger et køretøj for tæt på.

– Ved hastigheder under 50 km/t kan denne funktion hjælpe dig med at undgå eller reducere alvoren af en frontal kollision med en fodgænger.
– Den giver fodgængeradvarsler og kan automatisk udføre hård nødbremsning eller forstærke førerens bremsning.
– Funktionen har begrænset ydeevne om natten og ved lav sigtbarhed.

– Lane Assist bruger en kort, mild drejning af rattet til at advare dig, hvis du er ved at forlade det registrerede vejspor.

– Funktionen udløses ikke, hvis du bruger dit blinklys, eller hvis det registrerer, at du med vilje forlader din bane.

Denne funktion viser følgeafstanden i sekunder mellem din Chevrolet og det køretøj, du følger.

Den automatiske fjernlysassistent kan automatisk tænde og slukke bilens fjernlys afhængigt af den omkringliggende trafik.

Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Chevrolet forhandler og servicepartner med afdeling både i Herning og Ringsted.
Vores personale er specialuddannet, og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål vi får tit omkring Chevrolet Silverado 1500 High Country pickup trucks.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

At lease en Chevrolet Silverado koster fra 6.000 kroner pr. måned.

S&S Bilhus, med afdelinger i Herning og Ringsted, er autoriseret forhandler af Chevrolet.

Det kan du hos S&S Bilhus i Herning og i Ringsted, på vores autoriserede værksteder.

En Chevrolet Silverado pickup truck kører, med fuld lastet trailer, omkring 7-9 kilometer på literen.

En High Country har 420 hk og et moment på 556NM

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .