RAM 1500 Rebel

En Ram Rebel® ser ikke bare voldsom ud, den er det også.

Den er bygget til offroad kørsel, er hævet, har offroad undervogn, Bilstein affjedring, specialdæk og en 400hk V8 HEMI motor.

All inclusive servicekontakt
Ja
Motor
420HK / 636NM
Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig
Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 Highlights

5.700 kg Trækkraft

I USA må en Ram Rebel trække op til 5.700 kg, hvor den i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

8-Trins automatgear

Alle Ram 1500 er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver umærkbare gearskift og maksimere motorens ydeevne og effektivitet. Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

Firehjulstræk

Man er ikke låst til at køre med konstant firehjulstræk i en Rebel®. Via ”shift-on-demand” kan man skifte mellem 4×2, 4×4 high med låst differentialespær og 4×4 low.

Valg af motor

Vi leverer en Ram Rebel pickup truck med to motor varianter.

3.0L HURRICANE MOTOR

Den nye 3.0L 6-cylindrede rækkemotor med bi-turbo, kaldet Hurricane, repræsenterer et banebrydende fremskridt i motorudviklingen.

Den er designet til at levere flere hestekræfter, mere moment og bedre brændstoføkonomi end den gamle V8 HEMI.

EFFEKT: 420HK
MOMENT: 636NM

5.7L HEMI® V8

Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor er blevet en legende i bilbranchen. Denne motor er både gennemtestet og pålidelig, og standard versionen har 400HK og et moment på 556NM.

Den fås også som en mild hybrid version ved hjælp af Ram’s eTorque Mild Hybrid Technology System. Denne teknologi øger momentet ved hård belastning til 726NM og sænker forbrug og CO2-udledning med op til 10%, mens den stadig leverer 400HK.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 556NM / 726NM

RAM 1500 Rebel standardudstyr

En Ram Rebel fra S&S Bilhus har en bred liste af standardudstyr, her er nogle af de ting som vi har valgt at inkludere.

Ram Rebel har den største touchskærm i sin klasse. Her får du adgang til en lang række sider og funktioner, hvor du kan se navigation og tilpasse din komfort via den store 14,4 tommer skærm.

Den baggrundsbelyste overflade reagerer på dine kommandoer blot ved brug af din fingerspids, hvilket forbinder dig til både information og underholdning. Skærmen har også evnen til at vise to apps samtidigt fra flere smartphones.

Med Apple CarPlay® og Android Auto™ kan du nemt tilslutte din telefon og få adgang til navigation, beskeder, musik, opkald og stemmekommandoer.

En Ram Rebel er udstyret med støddæmpere fra Bilstein, hvilket udvikler nogle af de bedste støddæmpere til offroad kørsel.

Selec-Speed Control er en type fartpilot designet til langsom off-road kørsel, hvor føreren skal koncentrere sig om terrænet.

Du sætter en hastighed, og Selec-Speed Control sørger for en kontrolleret bakke op- og nedstigning i ujævnt og glat terræn.

Systemet justerer konstant bremsetrykket og fart for at hjælpe med at kontrollere udskridning og opretholde en konstant forudindstillet hastighed.

De elegante LED lys giver en Ram Rebel et moderne udseende, og lyser vejen op på en måde som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

18″ alufælge og offroad dæk er standard på en Ram Rebel.

Sportsmotorhjelmen giver fronten et sporty og råt look, som passer til en Ram Rebel ´s stil.

Bygget til ægte offroad kørsel. En Ram Rebel har ekstra beskyttelse af undervognen.

I en Ram Rebel finder du en 12″ skærm bag rattet. Denne skærm tilbyder en høj grad af tilpasning, så du kan ændre indholdet til at matche dine specifikke behov.

Skærmen har en flydende krystaldisplay med en god balance af farver og kontrast, hvilket gør det nemt at se alle informationer.

RAM 1500 Rebel ekstraudstyr

Vi tilbyder et bredt udvalg af ekstraudstyr til en Ram 1500. Her er et udpluk af de mest populære.

Ved at vælge en Ram Rebel med det eksklusive RamBox® Cargo Management System, kan du sikkert opbevare værktøj, udstyr eller bruge den som en køleboks. Fyld den med is og hold drikkevarer kolde.

En RamBox® låses på centrallås og har indbygget LED-lys. Derudover er der stærkstrøm installeret i den ene, så du kan oplade dit værktøj.

Med adaptiv luftundervogn går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke hvis man har 3.500 kg på trækkrogen. Luftundervogn justerer automatisk, så man bevarer kørekomforten.

Ved almindelig kørsel justeres højden automatisk for at reducere luftmodstand og forbedre brændstoføkonomien. Man kan også manuelt justere højden, både ved kørsel, men også hvis man skal koble en trailer på.

En multifunction tailgate kan alt hvad en traditionel bagklap kan – og mere til. Med 60/40 splitdøre, der åbner op i 88 grader, får du få let adgang til laddet, når du skal læsse af og på. På samme tid er det en ægte heavy duty tailgate, som kan bære op til 900 kg, når den er slået ned.

Det digitale kamera-bakspejl er en LCD-skærm med et live view fra det bagerste kamera, og giver altid perfekt udsyn. Ved et tryk på en knap slukkes skærmen, og den bliver til et almindeligt bakspejl.

Med et head-up display behøver du ikke tage øjnene af vejen. Den kan holde dig orienteret om hastighed, hastighedsbegrænsninger, navigation, opkald mm.

I samarbejde med Harman Kardon har Ram udviklet et 900W lydsystem med 19 højttalere. Det er designet til at give exceptionel lyd på farten.

Luksuriøs kabine

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse, får man i en Ram Rebel en kompromisløs kabine, som man kan bruge hele dagen i.

Du får de nyeste teknologier på markedet og masser af plads.

Interiør

Er du til centerkontrol eller midtersæde?

Som standard bliver en Ram Rebel leveret med en stor centerkonsol. Hos S&S Bilhus kan vi også installere et originalt midtersæde med opbevaring.

Centerkontrol

Med plads til mobiler, tablets og papirer er centerkonsollen i en Ram Rebel stor nok til at rumme det meste. Ud over standard USB-C udtag er der mulighed for at få stærkstrøm og trådløs opladning.

Midtersæde

Hos S&S Bilhus kan vi installere et originalt midtersæde i din Ram Rebel. Midtersædet giver mulighed for 3 siddeplader i front. Den kan foldes ned, har indbygget kopholdere, stort opbevaringsrum og indbygget USB-C udtag.

Indtrækket

I en Ram 1500 Rebel har man mulighed for at vælge mellem premium stofsæder og læder.

Læderkabine i sort med broderet sølv/sort Rebel logo.

Premium stof og vinyl indtræk i sort og rubin rød.

En stille kabine

En Ram 1500 er bygget til at være stille og behagelig. Tykke lyddæmpende ruder, en smart opbygning af rammen og lydisolering gør, at et minimum af lyde kommer ind i kabinen. Ved hjælp af aktiv støjreduktion reduceres uvedkommende lyde yderligere i kabinen.

Eksteriør

Din RAM - Din Stil

Med et bredt udvalg af farver og detaljer, kan du konfigurere en Ram 1500, så den passer til din stil.

Der findes to Ram Rebel design-linjer at vælger imellem: Sport Line og Black Line.

SPORT LINE

Forrest beskyttelsesplade i krom, 18″ krom/sort aluminium fælge.

BLACK LINE

Sort beskyttelsesplade, 18″ fælge, kølegrill, Ram badges og interiør.

Led lys

De elegante LED lys giver en Ram 1500 et moderne udseende og lyser vejen op på en måde som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

Stort og hårdført lad

Med en lastkapacitet på 850 kg er ladet på en Ram 1500 beregnet til at blive brugt uden at tage skade. Med en stor læssebredde og længde, samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Det er behandlet med en polymer coating, som giver en ekstrem slidstærk og skridsikker overflade.

Tailgate assist

Bagklappen har indbygget nitrogen- og oliestøddæmper, hvilket virker optimalt selv under de mest ekstreme vejrforhold. Med den nøglefri betjening kan man ved et enkelt tryk, slå klappen automatisk ned.

Sikkerhed

En Ram 1500 er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Uanset vejr og vejforhold kan du bevare kontrollen takket være sikkerhedsfunktioner som ESP®, trailer slinger-kontrol og Forward Collision Warning med automatisk bremsning.

380mm bremser

Med store 380mm standardbremser, de største i klassen, er en Ram 1500 designet til at stoppe hurtigt og sikkert, uanset vejrforhold og hvor meget du trækker.

Advanceret airbags

De indbyggede airbags byder på masser af sikkerhed for både fører og passagerer. De har en avanceret adaptiv ventilationsteknologi, der indstiller sig efter passagerens størrelse og sammenstødets hastighed.

Stålramme

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner med afdeling både i Herning og Ringsted.
Vores personale er specialuddannet, og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, vi får tit omkring Ram 1500 Rebel pickup trucks.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor. Det betyder, at du blandt andet kan køre i alle byer, og så undgår du de problemer som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.480 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck, uden at ligge hovedet på hylden.

At lease en Ram Rebel koster fra 5.000 kroner pr. måned.

En Ram Rebel kører, fuld lastet, omkring 7-9 kilometer på literen.

En RAM Rebel har hele 400 HK og et moment på 556 NM. Den kan også fås med 726 NM.

En Ram Rebel må laste op til ca. 1.000 kg.

En Ram må trække 3.500 kg i Danmark, men den må trække 5.800 kg i USA.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .