Autoriseret værksted i flere amerikanske bilmærker

Hos S&S Bilhus er vi en prisvindende forhandler med autoriseret værksted samt skade- og servicecenter for Ram, Dodge, Chevrolet, GMC, Cadillac og Corvette. Derudover er vi også specialiseret i nyere amerikanerbiler og US trucks, såsom Jeep samt Ford F-Serien.

Vores personale i Herning og Ringsted er specialuddannet, så de kender hver enkelt model ned til den mindste lille del. Vi garanterer derfor høj kvalitet, og at det arbejde vi udfører er omhyggeligt og korrekt.

Imens din bil er på besøg hos os, stiller vi selvfølgelig en tilsvarende Ram eller Chevrolet pickup truck lånebil til rådighed.

Tre fordele ved vores autoriserede værksted

Top kvalitet

Vi benytter udelukkende originale reservedele samt fabriksgodkendt værktøj og udstyr, og vores teknikere har altid adgang til de nyeste teknologier. Det er dermed din garanti for, at alle reparationer og alt vedligeholdelsesarbejde er korrekt og professionelt udført.

Hurtig og effektiv service

Vi har et stort lager af originale reservedele og tilbehør i både Herning og Ringsted, så vi altid hurtigt og effektivt kan klare enhver reparation, service eller opgradering på din bil.

Bevar din værdi

Brugen af originale reservedele og godkendte værkstedsudstyr sikrer, at pasform og kvalitet lever op til producenternes krav. Når vi har udført service, kan vi derfor sætte det officielle stempel i din servicebog, så du er sikret fabriksgaranti, optimal drift og opretholdelse af gensalgsværdien.

GRATIS RAM LÅNEBILER

Vi har både Ram trucks og almindelige biler som gratis lånebiler.

Få skræddersyet tilbehør og ombygninger

På vores værksteder står vi altid klar til at opgradere din bil, uanset om det er en standard eller skræddersyet ombygning. Måske mangler du skuffer i kabinen til dit værktøj, en opladningsstation til dit batteridrevne udstyr eller måske et specialdesignet rum til dine motorsave eller buskryddere på ladet? Vi fikser den løsning, som du drømmer om, der både er let tilgængelig og ikke generer, når du drøner afsted.

Vi tilbyder både standard og skræddersyede ombygningsløsninger, og med vores mange års in-house erfaringer står vores kvalificerede teknikere klar til at hjælpe dig med dine unikke behov.

Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af tilbehør fra Mopar® og andre leverandører – f.eks. sportsudstødning, LED lygter og et originalt midtersæde. Ta’ et kig på alt vores tilbehør i kataloget her.

Gratis tilbagekaldelse

Har din bil udestående tilbagekaldelser, også kaldet “recalls”? Det kan variere fra softwareopdateringer, der inkluderer fejlrettelser til optimering af brændstofforbrug, til tilbagekaldelser på mekaniske dele, der påvirker bilens sikkerhed, funktionalitet eller ydeevne.

Som dit autoriserede værksted og servicecenter har vi fuld adgang til alle tilbagekaldelser. Og bedst af alt – arbejdet med tilbagekaldelserne udfører vi altid gratis.

Værkstedet hos S&S Bilhus: Et kvalitetssikret værksted i topklasse

Vores værksteder er CAC Certificeret. Det betyder bl.a., at vi løbende får udført værktøjskontrol. Vi har 5 år i træk fået topkarakterer fra de CAC Certificerede konsulenter – noget som ingen andre værksteder i vores branche har opnået.

Desuden er vores mekanikerne løbende på efteruddannelse, har adgang til teknisk data og diagnoseudstyr, og vi sørger for miljørigtig bortskaffelse af affald.
brændstofforbrug, til tilbagekaldelser på mekaniske dele, der påvirker bilens sikkerhed, funktionalitet eller ydeevne.

Som dit autoriserede værksted og servicecenter har vi fuld adgang til alle tilbagekaldelser. Og bedst af alt – arbejdet med tilbagekaldelserne udfører vi altid gratis.

Bestil service og reparation

Har du brug for service, reparation eller har du et ønske om en opgradering, så er du velkommen til at booke en tid hos vores værkfører Allan Madsen.

Skriv til Allan Madsen

Du er også velkommen til at ringe til Allan på telefonnummeret +45 72 20 72 02

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .