RAM 1500 Big Horn

Ram 1500 Big Horn® kan klare enhver opgave med sin høje last- og trækkapacitet, 4×4 offroad egenskaber og V8 HEMI motor.

Her får du en amerikansk pickup truck, stilet mod dem, der ikke har brug for en masse ekstraudstyr.

All inclusive servicekontakt
Ja
Motor
420HK / 636NM
Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig
Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 Highlights

5.700 kg Trækkraft

I en Big Horn®, går man aldrig på kompromis med motor- og trækkraft. I USA må den trække op til 5.700 kg, hvor den i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

8-Trins automatgear

Alle Ram 1500 er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver umærkbare gearskift og maksimere motorens ydeevne og effektivitet. Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

Firehjulstræk

Man er ikke låst til at køre med konstant firehjulstræk i en Big Horn®. Via ”shift-on-demand” kan man skifte mellem 4×2 og 4×4 indstillingerne.

Ved almindelig kørsel kan der slukkes for træk på forhjul, eller skiftes til 4×4 high og 4×4 low.

Valg af motor

Vi leverer en Ram Big Horn pickup truck med to motor varianter.

3.0L HURRICANE MOTOR

Den nye 3.0L 6-cylindrede rækkemotor med bi-turbo, kaldet Hurricane, repræsenterer et banebrydende fremskridt i motorudviklingen.

Den er designet til at levere flere hestekræfter, mere moment og bedre brændstoføkonomi end den gamle V8 HEMI.

EFFEKT: 420HK
MOMENT: 636NM

5.7L HEMI® V8

Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor er en legende i bilbranchen. Den er både gennemtestet og pålidelig, og standard versionen har 400HK og et moment på 556NM.

Den fås også som en mild hybrid version, kaldet eTorque Mild Hybrid Technology System. Denne teknologi øger momentet ved hård belastning til 726NM og sænker forbrug og CO2-udledning med op til 10%, mens den stadig leverer 400HK.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 556NM / 726NM

Førsteklasses komfort

Komforten i en Ram 1500 er designet til at være i en klasse for sig. Den har de nyeste teknologier, el-justerbare sæder, masser af plads og alle materialerne er fra øverste hylde.

Kort sagt, det her er en high-end pickup truck.

RAM 1500 Big Horn standardudstyr

For at give vores dig den bedste oplevelse, inkluderer vi altid følgende udstyr som standard i alle vores Big Horn® modeller.

Den femte generation Uconnect® 12 tommer touchscreen infotainmentsystem er fyldt med smarte features, der gør hverdagen lettere. Den har split-screen funktion, EU-navigation og kan styre alle smart features som musik, klimakontrol, adgang til kameraer, osv.

Med Apple CarPlay® og Android Auto™ kan du tilslutte din telefon, få adgang til navigering, beskeder, musik, opkald, stemmekommandoer mm.

Det 7″ digitale display i en Ram Big Horn kan individualiseres, så du kan fokusere på de vigtigste informationer for dig, såsom forbrug, olie, navigation, trailerens dæktryk m.m.

På hver side af displayet finder du de traditionelle analoge instrumenter.

Fuldautomatisk 2-zonet klimaanlæg er standard i alle Ram 1500 pickup trucks fra S&S Bilhus. Sæt forskellige temperaturer til fører- og passagersiden.

Parkeringssensor i for og bag er standard. Kom helt tæt på når du parkerer, uden fare for at ramme noget.

På skærmen i centerkonsollen kan du se præcis, hvor tæt du er på traileren og andre forhindringer via dynamiske gitterlinjer.

Longhorn og Limited er billedet en 360° version, hvor du kan se hele vejen rundt om bilen.

Bygget til det kolde og varme klima. En Ram 1500 fra S&S Bilhus har som standard varme i læderrat og el-justerbare sæder til de kolde vinterdage.

Til dagene hvor det er varmt, har sæderne i Laramie®Longhorn® og Limited indbygget ventilationen.

Du kan nøjes med at have nøglen i lommen eller i handskerummet, når du kører. Der er også mulighed for at fjernstarte din Ram 1500 ved at trykke på en knap, samt automatisk åbning af bagklappen.

I bagruden sidder et eldrevet vindue. Perfekt til at få frisk luft ind i bilen, når man er på farten – og her vil du ikke opleve susen, når du kører. Også god til hunden hvis den gerne vil have snuden udenfor.

Fartpiloten i en Ram 1500 er en af de små ting, som gør en stor forskel. Sammen med den høje performance fra motoren og verdensklasse automatgear, får man en køreoplevelse, som man ikke vil undvære.

I Longhorn® og Limited er den opgraderet til adaptiv fartpilot.

Luksus kabine

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse, får man i en Ram 1500 en kompromisløs kabine, som man kan bruge hele dagen i.

Interiør

Er du til centerkontrol eller midtersæde?

Som standard bliver en Ram 1500 leveret med en stor centerkonsol, men man kan også vælge at få installeret et originalt midtersæde med opbevaring.

Centerkontrol

Med plads til mobiler, tablets og papirer er centerkonsollen i en Ram 1500 stor nok til at rumme det meste. Ud over standard USB-C udtag er der mulighed for at få stærkstrøm og trådløs opladning.

Midtersæde

Hos S&S Bilhus kan vi installere et originalt midtersæde i din Ram 1500 Big Horn®. Midtersædet giver mulighed for 3 siddeplader i front. Den kan foldes ned, har indbygget kopholdere, stort opbevaringsrum og indbygget USB-C udtag.

Indtrækket

I en Ram 1500 Big Horn® har man mulighed for at vælge mellem 2 forskellige premium stofsæder.

Sorte premium stofsæder med “medium gray” syning.

Grå og sorte premium stofsæder med “diesel gray” syning.

Luksus kabine

En Ram 1500 er bygget til at være stille og behagelig. Tykke lyddæmpende ruder, en smart opbygning af rammen og lydisolering gør, at et minimum af lyde kommer ind i kabinen. Ved hjælp af aktiv støjreduktion reduceres uvedkommende lyde yderligere i kabinen.

Eksteriør

Din RAM - Din Stil

Med et bredt udvalg af farver og detaljer kan du konfigurere en Ram 1500, så det passer til din stil.
Til en Big Horn® findes der tre design-linjer at vælger imellem: Chrome LineSport Line og Black Line.

CHROME LINE

Kofanger og kølergrill i krom.

SPORT LINE

Inkluderer alt fra Chrome line, plus:
Sort kølegrill og trinbræt.

BLACK LINE

Inkluderer alt fra Sport line, plus:
Sorte 20″ fælge, indfarvede kofangere, kølegrill, dørhåndtag, sidespejle, Ram badges og mørktonet interiør.

Led lys

De elegante LED lys giver en Ram 1500 et moderne udseende, og lyser vejen op på en måde, som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

Stort og hårdført lad

Med en lastkapacitet på 850 kg er ladet på en Ram 1500 beregnet til at blive brugt uden at tage skade. Med en stor læssebredde og længde, samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Det er behandlet med en polymer coating, som giver en ekstrem slidstærk og skridsikker overflade.

Tailgate assist

Bagklappen har indbygget nitrogen- og oliestøddæmper, hvilket virker optimalt selv under de mest ekstreme vejrforhold. Med den nøglefri betjening kan man ved et enkelt tryk slå klappen automatisk ned.

Sikkerhed

En Ram 1500 er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Uanset vejr og vejforhold, kan du bevare kontrollen takket være sikkerhedsfunktioner som ESP®, trailer slinger-kontrol og Forward Collision Warning med automatisk bremsning.

380mm bremser

Med store 380mm standardbremser, de største i klassen, er en Ram 1500 designet til at stoppe hurtigt og sikkert, uanset vejrforhold og hvor meget du trækker.

Advanceret airbags

De indbyggede airbags byder på masser af sikkerhed for både fører og passagerer. De har en avanceret adaptiv ventilationsteknologi, der indstiller sig efter passagerens størrelse og sammenstødets hastighed.

Stålramme

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerheden.

Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner med afdeling både i Herning og Ringsted.
Vores personale er specialuddannet og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, vi får tit omkring Ram 1500 Bighorn pickup trucks.
Hvis du har spørgsmål, er du velkomment til at kontakte os.

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor. Det betyder, du blandt andet kan køre i alle byer, og så undgår du de problemer, som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning, så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.480 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck, uden at ligge hovedet på hylden.

At lease en Ram Bighorn koster fra 5.000 kroner pr. måned.

En Ram Bighorn kører, fuld lastet, omkring 7-9 kilometer på literen.

En RAM Bighorn har 400 hk og et moment på 556NM

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .