Nyheder fra S&S Bilhus

HOLD DIG UP-TO-DATE

Som autoriseret og prisvindende Ram forhandler, brænder vi for vores arbejde.

Vi sender derfor e-mails med nyheder, invitationer til arrangementer og kampagner.

Nul spam. Du kan altid afmelde dig igen.

LED LYGTER

Hos S&S Bilhus kan vi eftermontere LED lygter på din RAM 1500. Lygterne bruger højkvalitets Osram LED´s og giver op til 250% kraftigere lys i forhold til det sæt RAM´en er født med. De er multi-LED lygter med fjernlys, nærlys og positionslys, og fungerer sammen med bilens lysautomatik.

Lygterne er udviklet af importøren i Europa, E-mærket og de eneste lovlige LED eftermarkedslygter til RAM pickup trucks.

Passer til:

  • RAM 1500 DS årgang 2009-2018
  • RAM 1500 Classic fra 2019 og frem

Pris, inkl. montering: 15.996 + moms / 19.995 inkl. moms.

For booking af montering, eller ved spørgsmål, kontakt os på:

Telefon: 72 20 72 02
E-mail: info@sogsbilhus.dk

NY LOKATION PÅ SJÆLLAND

Vores forretning er vokset støt på Sjælland, derfor har vi indgået samarbejde omkring deling af lokaler med Helms TMT-Centret A/S. Vi flytter dermed ind i helt nye lokaler med et topmoderne værksted, udstillingslokaler og salgskontor på Kærup Parkvej i Ringsted.

Vi vil fortsat bruge vores nuværende værksted i Ringsted, men opgraderer til de nye lokaler inden den 1 januar 2023.

Kærup Parkvej i Ringsted er et powercenter for mange maskinleverandører, og vi ser en god synergi mellem vores forretning og denne kundebase. Med denne udvidelse får vi en bedre mulighed for at fremvise, sælge og servicere Rams.

Helms TMT-Centret A/S er en solid og topmoderne virksomhed med hovedsæde i Herning, og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. De sælger og servicerer netop den type materiel som vores erhvervskunder allerede benytter.

Helms TMT-Centret A/S og S&S Bilhus ApS