Nyheder fra S&S Bilhus

S&S Bilhus tildelt Børsens Gazellepris

Vi er meget beærede og stolte over at have modtaget den prestigefyldte pris “Børsen Gazelle 2023”.

Den årlige kåring er baseret på offentlige regnskaber og seks klare kriterier – bl.a. skal omsætningen stige med mindst 100 pct. over fire år. Det er der under 1 pct. af danske virksomheder, der kan leve op til.

Nyheden kommer i kølvandet på, at vi er blevet tildelt en AA-rating fra Bisnode. Så det føles som et kæmpe skulderklap, at vi nu også kan kalde os en gazellevirksomhed.

Endnu en gang tak til alle, der har været en del af vores rejse indtil videre!

S&S Bilhus tildelt AA rating fra Bisnode

Et bevis på solid økonomi og troværdighed

Vi er utroligt stolte over at kunne meddele, at S&S Bilhus er blevet tildelt en AA rating fra Bisnode. Denne høje kreditværdighed er den bedste, der kan gives til vores type virksomhed.

Det er et kvalitetsstempel, der forsikrer vores kunder og leverandører om, at vi er et solidt og troværdigt firma med et stærkt økonomisk fundament.

Nordens mest veletablerede kreditratingmodel
Bisnodes kreditrating er et udtryk for en virksomheds kreditværdighed og evne til at overleve på markedet. Deres rating er udregnet gennem en kompleks matematisk algoritme baseret på over 2.400 beslutningsregler. Disse regler tager højde for flere kriterier, inklusiv grunddata, ejerforhold, økonomi, og betalingserfaringer.

Autoriseret Chevrolet, GMC og Cadillac forhandler

S&S Bilhus er stolte over at annoncere, at vi nu også er autoriserede forhandlere af Chevrolet, GMC og Cadillac. Med denne nyhed kan vi tilbyde vores kunder et endnu bredere udvalg af højkvalitetsbiler og pickup-trucks.

“Vi er utroligt begejstrede for at udvide vores sortiment med Chevrolet, GMC og Cadillac. Dette er en naturlig udvikling for S&S Bilhus, som allerede er Danmarks førende inden for Ram og Dodge. Som autoriseret forhandler af disse respekterede mærker kan vi nu tilbyde vores kunder endnu flere valgmuligheder og fleksibilitet. Vi fortsætter med at sætte standarden for kvalitet og service i branchen, og vi glæder os til at byde vores kunder velkommen til at opleve de nye mærker, som vi har at byde på.”
— Brian Bach, Direktør for S&S Bilhus ApS

Chevrolet og GMC Trucks
S&S Bilhus lagerfører fra dags dato et udvalg af Chevrolet og GMC trucks. De to nye mærker er kendt for deres robusthed, driftssikkerhed og alsidighed.

Læs mere om Chevrolet og GMC trucks.

Led lygter

Hos S&S Bilhus kan vi eftermontere LED lygter på din RAM 1500. Lygterne bruger højkvalitets Osram LED´s og giver op til 250% kraftigere lys i forhold til det sæt RAM’en er født med. Det er multi-LED lygter med fjernlys, nærlys og positionslys, og de fungerer sammen med bilens lysautomatik.

Lygterne er udviklet af importøren i Europa, E-mærket og de eneste lovlige LED eftermarkedslygter til RAM pickup trucks.

Passer til:

  • RAM 1500 DS årgang 2009-2018
  • RAM 1500 Classic fra 2019 og frem

Pris, inkl. montering: 15.996 + moms / 19.995 inkl. moms.

For booking af montering eller ved spørgsmål kontakt os på:

Telefon: 72 20 72 02
E-mail: info@sogsbilhus.dk

Ny lokation på Sjælland

Vores forretning er vokset støt på Sjælland, derfor har vi indgået samarbejde omkring deling af lokaler med Helms TMT-Centret A/S. Vi flytter dermed ind i helt nye lokaler med et topmoderne værksted, udstillingslokaler og salgskontor på Kærup Parkvej i Ringsted.

Vi vil fortsat bruge vores nuværende værksted i Ringsted, men opgraderer til de nye lokaler inden den 1. januar 2023.

Kærup Parkvej i Ringsted er et powercenter for mange maskinleverandører, og vi ser en god synergi mellem vores forretning og denne kundebase. Med denne udvidelse får vi en bedre mulighed for at fremvise, sælge og servicere Rams.

Helms TMT-Centret A/S er en solid og topmoderne virksomhed med hovedsæde i Herning, og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. De sælger og servicerer netop den type materiel som vores erhvervskunder allerede benytter.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .