RAM 1500 Longhorn

Pickup trucken til en rigtig cowboy. Ram Longhorn™ er en variant af topmodellen Ram Limited, hvor der gøres alt for at skabe gennemført Texas stil med eksklusiv læderkabine, træpaneler og gennemførte detaljer.

All inclusive servicekontakt
Ja
Motor
540HK / 706NM
Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig
Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 Limited Longhorn Highlights

5.700 kg Trækkraft

I USA må en Limited Longhorn™ trække op til 5.700 kg, hvor den i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

8-Trins automatgear

Alle Ram 1500 er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver umærkbare gearskift og maksimere motorens ydeevne og effektivitet. Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

Firehjulstræk

Man er ikke låst til at køre med konstant firehjulstræk i en Limited Longhorn™. Via ”shift-on-demand” kan man skifte mellem 4×2, 4×4 high med låst differentialespær og 4×4 low.

Valg af motor

Vi leverer en Ram Longhorn pickup truck med to motor varianter.

HIGH OUTPUT 3.0L HURRICANE MOTOR

High Output-udgaven af den nye 3.0L 6-cylindrede rækkemotor med bi-turbo er designet til at levere flere hestekræfter, mere moment og bedre brændstoføkonomi end nogen anden motor i en pickup truck.

Denne version af Hurricane-motoren er det ypperste og vildeste, som Ram tilbyder i deres produktprogram.

EFFEKT: 540HK
MOMENT: 706NM

5.7L HEMI® V8

Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor er blevet en legende i bilbranchen. Denne motor er både gennemtestet og pålidelig, og standard versionen har 400HK og et moment på 556NM.

Den fås også som en mild hybrid version ved hjælp af Ram’s eTorque Mild Hybrid Technology System. Denne teknologi øger momentet ved hård belastning til 726NM og sænker forbrug og CO2-udledning med op til 10%, mens den stadig leverer 400HK.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 556NM / 726NM

Alt i udstyr

En Limited Longhorn™ er i en klasse for sig. Det er den højst udstyrede Ram 1500 i programmet, og så har den et interiør i ægte læder og træ, der virkelig skiller sig ud fra mængden.

RAM 1500 Longhorn standardudstyr

En Limited Longhorn™ har samme standardudstyr som en Laramie® – plus dette.

Med adaptiv luftundervogn går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke hvis man har 3.500 kg på trækkrogen. Luftundervognen justerer automatisk, så man bevarer kørekomforten.

Ved almindelig kørsel justeres højden automatisk for at reducere luftmodstand og forbedre brændstoføkonomien. Man kan også manuelt justere højden, både ved kørsel, men også hvis man skal koble en trailer på.

Adaptiv fartpilot med “Stop and Go” funktion ændrer automatisk hastigheden for at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj. Hvis køretøjet stopper og genoptager kørsel, så gør din Ram det samme.

“Forward Collision Warning” og “Advanced Brake Assist” sikrer bedst muligt imod sammenstød ved at advare føreren og aktivere nødbremsesystemet i hurtigere trafik.

Ram Longhorn er udstyret med den største touchskærm i sin klasse.

Du får adgang til en række forskellige sider og funktioner, hvor du kan se navigation og tilpasse din komfort via den imponerende 14,4 tommer skærm.

Den baggrundsbelyste overflade reagerer på dine berøringer med en fingerspids, hvilket giver dig adgang til både information og underholdning. Skærmen har også kapacitet til at vise to apps samtidigt fra flere smartphones.

Med Apple CarPlay® og Android Auto™ kan du nemt tilslutte din telefon og få adgang til navigation, beskeder, musik, opkald og stemmekommandoer.

Med kameraer monteret på alle sider har du 360° live video af, hvad der er omkring din Limited Longhorn™. Kom sikkert udenom forhindringer eller så tæt på som muligt.

Med et head-up display behøver du ikke tage øjnene af vejen. Den kan holde dig orienteret om hastighed, hastighedsbegrænsninger, navigation, opkald mm.

Det digitale kamera bakspejl er en LCD-skærm med et live view fra det bagerste kamera, og giver altid perfekt udsyn. Ved et tryk på en knap slukkes skærmen, og den bliver til et almindeligt bakspejl.

Ved hjælp af parkeringssensorer i for og bag, kan den automatiske parkeringsassistent lokalisere en plads og guide dig til at parkere bedst muligt. Ved brug af assistenten betjener føreren gear, bremse og speeder, mens bilen automatisk varetager styringen.

Elektriske trinbrædder erstatter de stationære. De er skjulte under bunden, og slår automatisk ud, når dørene åbnes.

I samarbejde med Harman Kardon har Ram udviklet et 900W lydsystem med 19 højttalere. Det er designet til at give exceptionel lyd på farten.

Med et soltag på næsten en kvadratmeter kan du få solen helt ind i din Ram 1500. Få god udsigt, frisk luft og rigeligt med lys.

Med indbygget trådløs opladning kan du oplade din smartphone trådløs, mens du er på farten. Den er kompatibel med alle nyere mobiltelefoner.

I en Ram Longhorn finder du en 12″ skærm bag rattet. Denne skærm tilbyder en høj grad af tilpasning, så du kan ændre indholdet til at matche dine specifikke behov.

Skærmen har en flydende krystaldisplay med en god balance af farver og kontrast, hvilket gør det nemt at se alle informationer.

RAM 1500 Longhorn ekstraudstyr

Vi tilbyder et bredt udvalg af ekstraudstyr til en Ram 1500 Limited Longhorn™. Her er et udpluk af de mest populære.

Med det eksklusive RamBox® Cargo Management System kan du sikkert opbevare værktøj, udstyr eller bruge den som en køleboks. Fyld den med is og hold drikkevarer kolde.

En RamBox® låses på centrallås og har indbygget LED-lys. Derudover er der stærkstrøm installeret i den ene, så du kan oplade dit værktøj.

En multifunction tailgate kan alt, hvad en traditionel bagklap kan og mere til. Med 60/40 splitdøre, der åbner op i 88 grader, får du få let adgang til laddet, når du skal læsse af og på. På samme tid er det en ægte heavy duty tailgate, som kan bære op til 900 kg, når den er slået ned.

Gennemført Luksus

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse, får man i en Ram 1500 en kompromisløs kabine, som man kan bruge hele dagen i.

Den har de nyeste teknologier på markedet, masser af plads og et eksklusivt udtryk.

Interiør

Vælg mellem centerkontrol eller midtersæde

Som standard bliver en Limited Longhorn™ leveret med en stor centerkonsol, som kan erstattes af et originalt midtersæde med opbevaring.

Centerkontrol

Med plads til mobiler, tablets og papirer er centerkonsollen i en Ram 1500 stor nok til at rumme det meste. Ud over standard USB-C udtag, er der mulighed for at få stærkstrøm og trådløs opladning.

Midtersæde

Hos S&S Bilhus kan vi installere et custom-made midtersæde i din Limited Longhorn™. Midtersædet giver mulighed for 3 siddeplader i front. Den kan foldes ned, har indbygget kopholdere, stort opbevaringsrum, og indbygget USB-C udtag.

Indtrækket

I en Ram 1500 har man mulighed for at vælge mellem 2 forskellige premium stofsæder.

I en Ram 1500 Limited Longhorn™ får man læderindtræk i sort, lys eller mørk brun samt matchende træpaneler og syninger på instrumentbrættet, armlæn og dørpaneler.

En stille kabine

En Ram 1500 er bygget til at være stille og behagelig. Tykke lyddæmpende ruder, en smart opbygning af rammen og lydisolering gør, at et minimum af lyde kommer ind i kabinen. Ved hjælp af aktiv støjreduktion reduceres uvedkommende lyde yderligere i kabinen.

Eksteriør

Din RAM - Din Stil

Med et bredt udvalg af farver og detaljer kan du konfigurere en Limited Longhorn™, så det passer til din stil.

Kofanger og kølergrill i krom.

Indfarvede kofangere og kølegrill.

Two-tone farve med indfarvede kofangere og kølegrill.

Stort og hårdført lad

Med en lastkapacitet på 850 kg, er ladet på en Ram 1500 beregnet til at blive brugt uden at tage skade. Med en stor læssebredde og længde samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Det er behandlet med en polymer coating, som giver en ekstrem slidstærk og skridsikker overflade.

Tailgate assist

Bagklappen har indbygget nitrogen- og oliestøddæmper, hvilket virker optimalt selv under de mest ekstreme vejrforhold. Med den nøglefri betjening kan man ved et enkelt tryk, slå klappen automatisk ned.

Sikkerhed

En Ram 1500 er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Uanset vejr og vejforhold kan du bevare kontrollen takket være sikkerhedsfunktioner som ESP®, trailer slinger-kontrol og Forward Collision Warning med automatisk bremsning.

380mm bremser

Med store 380mm standardbremser, de største i klassen, er en Ram 1500 designet til at stoppe hurtigt og sikkert, uanset vejrforhold og hvor meget du trækker.

Advanceret airbags

De indbyggede airbags byder på masser af sikkerhed for både fører og passagerer. De har en avanceret adaptiv ventilationsteknologi, der indstiller sig efter passagerens størrelse og sammenstødets hastighed.

Stålramme

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

Om S&S Bilhus

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner med afdeling både i Herning og Ringsted.
Vores personale er specialuddannet, og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, vi får tit omkring Ram 1500 Longhorn pickup trucks.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor. Det betyder, du blandt andet kan køre i alle byer, og så undgår du de problemer som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning, så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.480 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck, uden at ligge hovedet på hylden.

At lease en Ram Longhorn koster fra 6.500 kroner pr. måned.

Den kører, fuldt lastet, ca. 7-9 kilometer på literen.

Taget i betragtning af størrelsen på bilen samt motorkraft, så er det en yderst effektiv motor.

En Ram Longhorn har hele 400 HK og et moment på 556 NM. Den kan også fås med 726 NM.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .