Om S&S Bilhus

Hos S&S Bilhus har vi siden vi startede haft en dyb passion for amerikanske trucks og biler. De udstråler en unik attitude og tilbyder en køreglæde, som er svær at finde i andre typer af køretøjer.

Gennem årene har vi opbygget os til at være Danmarks største autoriserede forhandler af Ram og Dodge med salgskontor, udstilling, og autoriseret serviceværksted på vores lokationer i Jylland og på Sjælland.

I 2023 tog vi et stort skridt videre ved at blive autoriseret forhandler og serviceværksted for Chevrolet, GMC, Cadillac og Corvette. Med denne udvidelse har vi styrket vores position som en førende aktør inden for amerikanske pickup trucks og biler i Danmark.

Vores ekspertise omfatter også andre amerikanske trucks, såsom Ford F-Serien, samt et bredt udvalg af almindelige biler. Når du overdrager din truck eller bil til os, sikrer vi, at den bliver repareret efter de gældende regler og de nyeste standarder – og du bevarer selvfølgelig din fabriksgaranti.

Oplev maksimal køreglæde

Det vigtigste for os er kvaliteten af vores køretøjer, kundeservice og pålidelighed, og derfor går vi aldrig på
kompromis.

Vores mål er at tilbyde dig biler, som du kan stole på, så du får den mest tilfredsstillende køreoplevelse.
Derfor er alle vores køretøjer grundigt testet og godkendt, så vi kan sikre den højeste standard.

Skriv til os

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .