Autoriseret Dodge værksted og servicecenter

Vores værksteder i Herning og Ringsted er autoriseret af Dodge, hvilket betyder at du er i de tryggeste hænder. På begge lokationer er vi autoriseret forhandler med eget service- og reparationscenter.

Vi kender alle Dodge modeller ned til den mindste detalje, og vores specialuddannede mekanikere bruger kun udstyr og specialværktøj, der er godkendt af producenten.

Vi har et stort lager af originale tilbehør og reservedele, hvilket gør at service, reparationer og opgraderinger sker så hurtigt som muligt.

Når vi stempler din servicebog som autoriseret værksted, giver vi dig samtidig et godt udgangspunkt for at få den højest mulige gensalgsværdi den dag, du sælger din Dodge.

Autoriseret Dodge forhandler og serviceværksted

Gratis tilbagekaldelser

På mange Dodge biler er der stående tilbagekaldelser, som f.eks. softwareopdateringer og udskiftning af mekaniske dele der påvirker bilens sikkerhed, funktionalitet eller ydeevne.

Som autoriseret værksted og servicecenter har vi adgang til alle tilbagekaldelser på alle Dodge modeller, og de er altid gratis at få udført.

Vil du gerne vide om der er tilbagekaldelser på din Dodge? Kontakt værkfører Allan Madsen på allan.m@sogsbilhus.dk eller 72 20 72 02 med nummerpladen på din bil.

Dodge tilbagekaldelser
Kontakt værkstedet

Kontakt værkstedet

Vil du bestille tid til service eller har en forespørgsel? Ring på 72 20 72 02 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

First
Hvordan vil du foretrække vi kontakter dig?
Jeg vil gerne have bilen lavet i: