Autoriseret Dodge værksted og servicecenter

Vores værksteder i Herning og Ringsted er autoriseret af Dodge, hvilket betyder at du er i de tryggeste hænder. På begge lokationer er vi autoriseret forhandler med eget service- og reparationscenter.

Vi kender alle Dodge modeller ned til den mindste detalje, og vores specialuddannede mekanikere bruger kun udstyr og specialværktøj, der er godkendt af producenten.

Vi har et stort lager af originale tilbehør og reservedele, hvilket gør at service, reparationer og opgraderinger sker så hurtigt som muligt.

Når vi stempler din servicebog som autoriseret værksted, giver vi dig samtidig et godt udgangspunkt for at få den højest mulige gensalgsværdi den dag, du sælger din Dodge.

Gratis tilbagekaldelser

På mange Dodge biler er der stående tilbagekaldelser, som f.eks. softwareopdateringer og udskiftning af mekaniske dele der påvirker bilens sikkerhed, funktionalitet eller ydeevne.

Som autoriseret værksted og servicecenter har vi adgang til alle tilbagekaldelser på alle Dodge modeller, og de er altid gratis at få udført.

Vil du gerne vide om der er tilbagekaldelser på din Dodge? Kontakt værkfører Allan Madsen på allan.m@sogsbilhus.dk eller 72 20 72 02 med nummerpladen på din bil.

Skriv til os

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .