Leasing og finansiering

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde – så kan S&S Bilhus hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning. I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi leasing og finansiering til konkurrencedygtige priser.

Leasing beregner

Vil du vide, hvad det koster at lease? I vores beregner kan du regne på, hvad din månedlige ydelse kommer til at være nedenfor.
Alle priser er vejledende og kræver positiv kreditvurdering.

Leasing beregner 2023

 kr
Pr. md ex. moms

 kr
Pr. md ex. moms, inkl. servicekontrakt
500000
36
20
30
All inclusive serviceaftale
Kilometer pr. år
25000
Ekstraudstyr
Beregningsgrundlag

(Alle priser er ex. moms.)

 kr

 kr

 kr

 kr

Kontaktoplysninger

Leasing

Vi tilbyder leasing mellem 12-60 måneder, hvor man kan lægge mellem 0-30% i førstegangsydelse1. Restværdien kan fastsættes fra 10% til 40%. Vær opmærksom på at førstegangsydelsen kan straksafskrives.

Ved valg af papegøjeplader betales momsen løbende hver måned i modsætning til at betale den fulde moms på 1 gang.

Hos S&S Bilhus kan du altid komme ud af en leasingkontrakt samt indfri dit lån før tid.

Finansiering

Finansiering kan sammensættes på mange forskellige måder. Med og uden udbetaling, kort eller lang løbetid og med fast eller variabel rente. Vi er altid konkurrencedygtige på prisen – kontakt os for et godt tilbud.

Full-service aftale

For at få en fast månedlig ydelse, tilbyder vi en attraktiv service og reparationsaftale på op til 5 år.

Kontrakten dækker blandt andet dæk, serviceeftersyn, nedbrud, bremser, gearskyl, filtre, softwareopdateringer af alle styreenheder osv. Alt er dækket til en fast lav kilometerpris.

Safe forsikring - Lån med sikkerhed

Du kan vælge at få en Safe forsikring sammen med dit lån fra Santander. Med forsikringen kan du betale af på lånet, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Det betyder, at du altid er tryg ved dit lån, hvis nu det uheldige skulle ske.

Har du spørgsmål?

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .