Sikkerhed

En Ram er udstyret med et væld af avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner. Den kommer som standard med klassens største bremser og fås med automatisk trailer-længde registrering, 360 grader kamera og et avanceret nødbremsesystem.

Smart trailerkørsel

En blindvinkelalarm overvåger trafikken bag din Ram og via en advarselstrekant i sidespejlet, bliver du advaret om bagfrakommende køretøjer.

Ved trailerkørsel registreres længden automatisk og bliver lagt til bilens totallængde.

Adaptiv fartpilot

Adaptiv fartpilot med “Stop and Go” funktion holder automatisk en sikker afstand til det forankørende køretøj.

“Forward Collision Warning” og “Advanced Brake Assist” giver yderligere sikkerhed, da det kan advare føreren og aktivere nødbremsesystemet.

380mm bremser

Med de største bremser i klassen kan du føle dig sikker, når du kører med et tungt læs.

De store 380mm bremser på en Ram 1500 er de største i klassen og sikrer, at du og din last kan standse sikkert og trygt – selv under ugunstige forhold.

Husk, de er godkendt til at trække en trailer, der vejer op til 5.783 kg i USA. I Danmark, hvor den maksimale belastning er væsentligt lavere, sikrer de overdimensionerede bremser en markant kortere bremselængde sammenlignet med europæiske konkurrenter.

Automatisk parkering

Ved hjælp af parkeringssensorer i for og bag kan den automatiske parkeringsassistent lokalisere en plads og guide dig til at parkere.

Ved brug af assistenten betjener du gear, bremse og speeder, mens bilen automatisk styrer.

360° Surround Kamera

Med et head-up display behøver du ikke tage øjnene af vejen. Den kan indstilles til at vise hastighed, navigation, opkald mm.

Stålramme

Det digitale kamera bakspejl er en LCD-skærm med et live view fra et højtmonteret kamera og giver altid perfekt udsyn. Ved et tryk på en knap slukkes skærmen, og den bliver til et almindeligt bakspejl.
Ud over USB udtag er der mulighed for at få den med en 230V stikkontakt og trådløs opladning.

Airbags

På skærmen i Uconnect® centerkonsollen kan du se præcis, hvor tæt du er på traileren og andre forhindringer. Kan på udvalgte modeller også fås i en 360° surround view version.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .