En ægte trailertrækker

En Ram 1500 er skabt til at blive lastet tungt, og den trækker som en arbejdshest. Ligegyldigt hvad du kommer fra, om det er Amarok, Ford Raptor eller en varevogn, så kommer du over i en kæmpe opgradering.

Med adaptiv luftundervogn, op til 540hk motorkraft og en ramme som i USA er den designet til at trække 5.783 kg, så du aldrig går på kompromis i en Ram.

Som den eneste forhandler i Danmark, tilbyder vi også en all-inclusive servicekontrakt, der dækker alle udgifter til en fast lav kilometerpris. Og hvis din Ram erhvervsbil skal bygges om, så den passer præcis til dine behov, så er vi din specialist.

Lær mere om vores services og fordele her.

Motor og ydeevne

Ram 1500 tilbyder to motorvalg, der begge leverer en imponerende kombination af kraft og effektivitet. Vælg mellem den legendariske 5.7L HEMI® V8 med 400 hk eller den nye 540 hk række-6 motor, lanceret i 2024.

Begge motorer er designet til at levere seriøs trækkraft og vil uden tvivl imponere enhver.

Lastkapacitet og trækkraft

Med en Ram 1500 går man aldrig på kompromis med motor- og trækkraft. I USA må en Ram 1500 trække op til 5.783 kg, hvor de i Danmark ”kun” må køre med 3.500 kg på krogen.

Selv med 850 kg på ladet og maks. belastning på traileren vil du altid have rigeligt med hestekræfter og moment, når du skal op i fart. Desuden vil slitage være minimalt, da konstruktionen ikke udsættes for, hvad den maksimalt er bygget til.

Adaptiv luftundervogn

Den unikke adaptive luftundervogn sørger for at bil og trailer altid står lige. Selv med 3.500 kg på krogen, vil en Ram 1500 være fuldstændig upåvirket, når den er tungt læsset.

Firehjulstræk

I en Ram 1500 er man ikke låst fast i at køre med firehjulstræk hele tiden. Ved et tryk på en knap kan der skiftes mellem 4×2, 4×4 high og 4×4 low samt differentialspær.

Uanset terræn kan den klare udfordringerne, hvilket gør den ideel til både arbejde og fritidens eventyr.

8-trins automatgear

Alle Ram er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver perfekte gearskift og maksimerer motorens ydeevne og effektivitet.

Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .