Teknologisk avanceret

En Ram er spækket med avancerede teknologier, der gør hverdagen mere sikker og overskuelig.
Fra førersædet kan du nyde den adaptive fartpilot, mens du har fri adgang til en 12” infotainment skærm, digitalt cockpit, head-up display og digitalt bakspejl.

Uconnect® touchscreen

Den femte generation af Uconnect® infotainmentsystemet tilbyder avancerede funktioner og høj brugervenlighed. Systemet inkluderer indbygget EU-navigation, hvorfra du kan styre alt fra musik og klimakontrol til adgang til kameraer.

Med integration af Apple CarPlay® og Android Auto™ kan du nemt tilslutte din telefon og få adgang til mobilnavigering, beskeder, musik og opkald.
Skærmen er tilgængelig i både 8,4” og 12” versioner.

12” digitalt cockpit

De traditionelle analoge instrumenter og målere bag rattet er blevet erstattet med et stort 12” digitalt cockpit.

Denne skærm tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder for at opfylde dine specifikke behov og inkluderer fuldskærms-navigation direkte i dit synsfelt.

Navigationen præsenteres med farverige 3D-grafikker, mulighed for farvetilpasning og letlæselige køretøjsstatistikker.

Head-up display

Med et head-up display behøver du ikke tage øjnene af vejen. Den kan indstilles til at vise hastighed, navigation, opkald mm.

Digitalt bakspejl

Det digitale kamera bakspejl er en LCD-skærm med et live view fra et højtmonteret kamera og giver altid perfekt udsyn. Ved et tryk på en knap slukkes skærmen, og den bliver til et almindeligt bakspejl.
Ud over USB udtag er der mulighed for at få den med en 230V stikkontakt og trådløs opladning.

Bakkamera

På skærmen i Uconnect® centerkonsollen kan du se præcis, hvor tæt du er på traileren og andre forhindringer. Kan på udvalgte modeller også fås i en 360° surround view version.

2-zonet klimaanlæg

Fuldautomatisk 2-zonet klimaanlæg er standard i alle vores Ram 1500 pickup trucks. Sæt forskellige temperaturer på førersiden og passagersiden, hvis du og din passager ønsker to forskellige indstillinger.

Parkeringssensor i for/bag

Parkeringssensor i for og bag er standard i alle Ram 1500 fra S&S Bilhus. Kom helt tæt på når du parkerer uden fare for at ramme noget.

Nøglefri betjening

I en Ram 1500 kan du nøjes med at have nøglen i lommen. Bilen registrerer automatisk, hvornår nøglen er i bilen.
Det er også muligt at fjernstarte bilen, så kommer du altid ud til en frostfri bil.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .