Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus

Leasing eksempel: 8.531,-/MD. ex. moms

Inklusiv fuld servicekontrakt på 25.000 km om året.

All inclusive servicekontakt
Ja

Motor
V8 / 420HK / 624NM

Grøn ejerafgift
2.330,- halvårlig

Trækkraft
3.500 kg (6.033 i USA)

Midnight edition skrå oppefra

Spækket med udstyr

Vi har opdateret topmodellen Chevrolet High Country til at være et sort mesterværk uden krom, og så kommer vores udgave med luftundervogn i bag, dobbelt Dinitrol undervognsbehandling og ladlåg. Derfor kalder vi den Midnight Edition by S&S Bilhus.

Samlet har disse ekstra udstyrspakker en værdi af 60.000 kr., uden merpris.

LEASING BEREGNER

Udregn hvad den månedlige ydelse på kampagnemodellen, inklusiv vores ALL INCLUSIVE servicekontrakt.

Chevrolet kampagne Q4 2023

kr
Pr. md ex. moms

kr
Pr. md ex. moms, inkl. servicekontrakt
60
20
40
All inclusive serviceaftale
Kilometer pr. år
Beregningsgrundlag

(Alle priser er ex. moms.)

kr

kr

kr

kr

Kontaktoplysninger

Alle priser er vejledende og kræver positiv kreditvurdering.

Ekstra udstyr i Midnight Edition by S&S Bilhus

Midnight edition side

Ingen krom

Denne bil er udstyret med 22-tommer højglanssorte aluminiumsfælge, sorte emblemer, sorte dørhåndtag, sorte rudelister, sort front-grill, sorte sidespejle, sorte rørhaler, sorte trinbrædder og mørke sideruder.

Midnight Edition luftundervogn

Luftundervogn i bag

Med højderegulering på bagakslen går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke når man har 3.500 kg på trækkrogen. Højden justeres så bil og trailer altid står i vatter.

Undervognsbehandling

2 x Dinitrol behandling

For ekstra sikkerhed imod det danske klima, giver vi alle Midnight Edition by S&S Bilhus en dobbelt Dinitrol undervognsbehandling.

Midnight edition ladlåg

Ladlåg

Det robuste ladlåg sikrer, at lasten er godt beskyttet mod elementerne, hvilket er særligt vigtigt i det omskiftelige danske klima. Det tilføjer også et ekstra lag af sikkerhed ved at forhindre let adgang til din last.

Den Ultimative Pickup-Truck

I denne Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus får du en kompromisløs pickup-truck, der kombinerer ydeevne, teknologi og luksus.

Denne luksuriøse topmodel er udstyret med en potent V8-motor med 420 HK, en 10-trins automatgearkasse og firehjulstræk, der kan håndtere alt fra landevejskørsel til tung last og ufremkommeligt terræn.

Trækkraft og lad

Denne kraftkarl kan med lethed trække 3.500 kg i Danmark, den er faktisk bygget til hele 6.033 kg i USA!

I en High Country er ladet konstrueret af rulleformet højstyrkestål, hvilket giver dig en høj lastkapacitet på op til 2,5 kubikmeter med lukket ladlåg. Dertil kommer en lasteevne på 1.025 kg og 12 ankerpunkter, hvilket gør dette til det mest funktionelle lad i branchen.

Teknologi i topklasse

Indvendigt vil du finde et førsteklasses infotainmentsystem, der inkluderer en 13,4-tommer touchscreen og 12,3-tommer digital instrumentering.

Fra skærmen har du adgang til trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation, din yndlingsmusik, bilindstillinger og et kamera-system med 8 forskellige vinkler.

Luksus og komfort

Oplevelsen fuldendes med luksuriøse lædersæder, der har en unik specialperforering og syning. Ægte træindlæg og elektriske trinbrædder tilføjer et ekstra lag af elegance og funktionalitet.

Digital instrumentering gør det nemt at holde styr på vigtige informationer som hastighed, turafstand, brændstofniveau og meget mere.

Midnight edition parkeringshus side

Sikkerhed

Chevrolet High Country er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Den kommer standard med Chevy Safety Assist, en pakke med seks avancerede sikkerheds- og førerassistentfunktioner designet til at give dig ekstra ro i sindet.

  • Kollisionsalarm kan advare dig, når den registrerer en potentiel frontal kollision med et køretøj, du følger, så du hurtigt kan reagere.
  • Ved hastigheder under 80 km/t arbejder den automatiske nødbremse sammen med kollisionsalarmen for at hjælpe med at undgå eller reducere alvoren af en frontal kollision med et køretøj.
  • Den kan også give en advarsel om farlig minimumsafstand, hvis du følger et køretøj for tæt på.
  • Ved hastigheder under 50 km/t kan denne funktion hjælpe dig med at undgå eller reducere alvoren af en frontal kollision med en fodgænger.
  • Den giver fodgængeradvarsler og kan automatisk udføre hård nødbremsning eller forstærke førerens bremsning.
  • Funktionen har begrænset ydeevne om natten og ved lav sigtbarhed.
  • Lane Assist bruger en kort, mild drejning af rattet til at advare dig, hvis du er ved at forlade det registrerede vejspor.
  • Funktionen udløses ikke, hvis du bruger dit blinklys, eller hvis det registrerer, at du med vilje forlader din bane.

Denne funktion viser følgeafstanden i sekunder mellem din Chevrolet og det køretøj, du følger.

Den automatiske fjernlysassistent kan automatisk tænde og slukke bilens fjernlys afhængigt af den omkringliggende trafik.

Silverado Intellibeam - Automatisk lang og kortlys

OM S&S BILHUS

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Chevrolet forhandler og servicepartner, med afdelinger både i Herning og Ringsted.

Vores personale er specialuddannet, og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, specialværktøjer og originale reservedele.

Undgå overraskelser og uforudsete omkostninger ved at tegne en attraktiv service- og reparationsaftale på op til 8 år.

Kontrakten dækker alt fra serviceeftersyn til nedbrud, dæk, bremser, gearskyl, filtre og softwareopdateringer af alle styreenheder osv.

GMC og Chevrolet

Ud over den almindelige 2-årige fabriksgaranti tilbyder S&S Bilhus at forlænge fabriksgarantien med op til 3 ekstra år.

Ram 1500 Rød

Alle vores biler kommer direkte fra de europæiske importører; vi har ingen uautoriseret gråimport uden om de almindelige distributionskanaler.

S&S Bilhus droneskud

Hos S&S Bilhus vil du altid være i trygge hænder uanset hvilken afdeling du besøger. Vores specialuddannede medarbejdere skiftes til at være i vores Sjælland- og Jylland-afdelinger.

Det er derfor det samme værkstedsteam du møder begge steder, med vores velkendte høje serviceniveau.

Låne- og demobiler