Luksuriøst Interiør

Indvendigt tilbyder Ram 1500 en kompromisløs kabine, som man kan tilbringe hele dagen i.
Den har de nyeste teknologier på markedet, masser af plads i de store lædersæder med varme og køl, 12” infotainment system med Apple Carplay og Android Auto samt et panorama soltag på næsten en kvadratmeter.

Lædersæder med varme og køl

De elegante lædersæder er designet, ikke blot for at tilføje stil og raffinement, men også for at sikre maksimal komfort under kørslen. Uanset årstiden, vil du finde ekstra komfort i sæderne, da de har både varme- og kølefunktioner. Dette premium læderinteriør afspejler Ram 1500’s kvalitet og håndværk, hvilket gør hver køretur til en fornøjelse.

Midtersæde

Til dig, der har brug for en ekstra siddeplads til arbejde eller fritid, tilbyder vi at installere et originalt midtersæde. Sædet er udstyret med en 3-punktssele for optimal sikkerhed og komfort.
Vi benytter originale dele for at sikre en perfekt pasform og finish, der harmonerer med det eksisterende interiør i din Ram.

En stille kabine, når du vil det

Ved hjælp fra lyddæmpende ruder, smart lydisolering og aktiv støjreduktion får du i en Ram 1500 en meget stille kabine.

Når du så gerne vil have kabinen fyldt med lyd, så har Ram, i samarbejde med Harman Kardon, udviklet et 900W lydsystem med 19 højttalere, der er designet til at give exceptionel lyd på farten.

Panorama soltag

Med et soltag på næsten en kvadratmeter kan du få solen helt ind i din Ram.

Alsidig centerkonsol

Med plads til en 15” bærbar, mobiler, tablets og papirer, er centerkonsollen i en Ram stor nok til at rumme det meste.

Ud over USB udtag, er der mulighed for at få den med en 230V stikkontakt og trådløs opladning.

Rear sliding window

I bagruden på en Ram 1500 sidder et eldrevet vindue, som kan skubbes til siden. Perfekt til at få frisk luft ind i bilen, når man er på farten. Her vil du ikke opleve susen, når du kører.
Også perfekt til hunden, hvis den vil have snuden udenfor.

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .