Motor
Supercharged V8 / 702HK

0 – 100
3,7 sek

Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

Grøn ejerafgift
2.330,- halvårlig

RAM 1500 TRX – TOPPEN AF FØDEKÆDEN

TRX (udtales T-Rex) er den hurtigste og vildeste pickup truck i verden. 702HK rendyrket vildskab pakket ind i gennemført luksus.

BLIV SET – OG HØRT

Hvis du gerne vil være anonym, så skal du ikke køre i en TRX. Den er 20cm bredere end en almindelig Ram 1500, er udstyret med 35″ dæk, har et aggressivt udtryk og lyder som et vildt dyr. En TRX bliver der lagt mærke til.

LIDT TIL OG MEGET MERE

En TRX er meget mere end en V8 motor. Den er udviklet til at være bedre end alle andre trucks, på alle punkter. Den kan køre hurtigt på bane og off-road, og er fyldt med det seneste indenfor hi-tech udstyr.

6.2L HEMI® V8

Hellcat motoren er bygget til én ting, power! Tidligere har den kun være tilgængelig i en Dodge Challenger SRT® Hellcat, og nu er den standardmotor i en Ram 1500 TRX.

Som skudt ud af en kanon, sætter trucken i gang med det samme du rører speederen. En oplevelse man aldrig bliver træt af.

EFFEKT: 702HK

MOMENT: 881NM

UDEN KOMPROMIS

TRX er en kompromisløs pickup truck, bygget til dem der kræver det bedste og vildeste.

KABINE

REN LUKSUS

En TRX er spækket med de nyeste teknologier på markedet og eksklusive materialer.

TRX 12 tommer touchscreen

12″ TOUCHSCREEN

Ud over at være fyldt med smarte features som EU-navigation, Apple CarPlay® og Android Auto​™, har man adgang til et væld af motorydelse, undervogn og offroad indstillinger.

TRX læder rat

LÆDER OG ALUMINIUM

Flad bundet læder rat og aluminium shift paddles. Der er 100% fokus på performance og køreglæde når du sætter dig bag rattet.

INDTRÆK

I en Ram 1500 TRX får man et indtræk der mikser læder, metal og kulfiber. Her er der fokus på selv de mindste detaljer.

EKSTERIØR

Bilstein støddæmpere på en Ram TRX

BILSTEIN STØDDÆMPERE

Bilstein® Black Hawk® e2 findes kun på en TRX, og sørger for at alle 702HK altid har fuld kontakt med jorden – hvad enten du kører offroad, i sand eller på vejen.
35" AT dæk på Ram TRX

35″ ALL TERRAIN DÆK

De store 325/65-18 offroad dæk fra Goodyear er specialfremstillet til TRX´en, og sørger for trucken altid har vejgreb nok.

RAM 1500 TRX EKSTRAUDSTYR

Din TRX skal afspejle din stil. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af ekstraudstyr fra Mopar®. Blandt andet den vilde RamBar der monteres på truckens lad. Den giver en TRX et sporty og offroad udseende.

TRX med RamBar

OM S&S BILHUS

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner, med afdeling både i Herning og Ringsted.

Vores personale er specialuddannet og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Undgå overraskelser og uforudsete omkostninger ved at tegne en attraktiv service- og reparationsaftale på op til 8 år. Kontrakten dækker alt fra serviceeftersyn til nedbrud, dæk, bremser, gearskyl, filtre, softwareopdateringer af alle styreenheder osv.

S&S Bilhus lånebiler og demobil

Ud over den almindelige 2-årige fabriksgaranti, tilbyder S&S Bilhus at forlænge fabriksgarantien med op til 3 år ekstra.

Ram 1500 Rød

Alle vores Rams kommer direkte fra de Europæiske importører, vi har ingen uautoriseret gråimport udenom de almindelige distributionskanaler.

S&S Bilhus droneskud

Hos S&S Bilhus vil du altid være i trygge hænder uanset hvilken afdeling du er i. Vores specialuddannede medarbejdere skiftes til at være i vores Sjælland og Jyllands afdeling. Det er derfor samme værksteds team du møder begge steder, med vores velkendte høje serviceniveau.

S&S Bilhus demobil

KONTAKT OS

Vil du gerne have en fremvisning eller har spørgsmål?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du foretrække vi kontakter dig?

TRX supercharger

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål vi får tit omkring Ram 1500 TRX pickup trucks.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

+ RAM TRX

At lease en Ram TRX koster fra ca. 10.000 kroner pr. måned.

En Ram TRX kører, fuld lastet, mellem 5-7 kilometer på literen.

En Ram TRX har hele 702 hk, og har et moment på 881 NM. Motoren er en 6,2L HEMI V8. Hvilket gør den til den absolut vildeste pickup truck i verden.