Dodge – En ikonisk amerikaner muskelbil

Hos S&S Bilhus er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Dodge. Mærket er særligt kendt for sin højtlydende linje af biler, men står også for mod, innovation og en helt uovertruffen kraft. Siden 1914 har mærket været med til at definere bilindustrien med sine dristige og kraftfulde muskelbiler.

Dodge har på bedste vis formået at favne ånden af amerikansk ingeniørkunst og tilbyder køretøjer, der er langt mere end blot et transportmiddel – men et kørende muskel-statement på vejen!

I dag er Dodge en af de mest ikoniske amerikanske bilfabrikanter, der har alt fra de muskuløse Dodge Challenger og Charger modeller til de alsidige og mere familievenlige modeller som eksempelvis en Durango. Dodge tilbyder dermed en helt unik kombination af performance, teknologi og komfort, der giver dig den størst mulige køreglæde på vejen.

Altid attraktiv finansiering

Er du faldet for en Dodge? Vi hjælper dig gerne med at vælge den finansieringsløsning, der passer til dit behov og budget. Vi tilbyder alle former for leasing og finansiering til en konkurrencedygtig pris. Og ønsker du en full-service aftale til vores autoriserede værksted, så finder vi også ud af det.

Læs mere om vores finansieringsløsninger her.

Vi tager gerne din nuværende brugte bil i bytte uanset stand, årgang og om den har været brugt til privat- eller erhvervskørsel.

Book en fremvisning

Vi ved, at en Dodge kan få det til at krible i fingrene på de fleste bil-entusiaster, der har en forkærlighed for amerikanske biler. Du er derfor mere end velkommen til at komme forbi vores forretning i Herning eller Ringsted, hvor vi gerne viser modellerne frem og besvarer spørgsmål over en kop kaffe eller en Cola.

Hvis du har en travl hverdag, kommer vi også gerne til dig, uanset hvor i Danmark du bor. Her fortæller vi også gerne mere om den ikoniske bilmodel og besvarer de spørgsmål, du evt. brænder inde med.

Du er velkommen til at kontakte os for besvarelse af spørgsmål eller for en fremvisning – vi sidder altid klar i førersædet til at hjælpe dig.

Skriv til os

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .