Leasing og finansiering

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde – så kan S&S Bilhus hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning. I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi leasing og finansiering til konkurrencedygtige priser.

Leasing

Vi tilbyder leasing mellem 12-60 måneder, hvor man kan lægge mellem 0-32% i førstegangsydelse1. Restværdien kan fastsættes fra 10% til 30%. Vær opmærksom på at førstegangsydelsen kan straksafskrives.

Ved valg af papegøjeplader betales momsen løbende hver måned, i modsætning til at betale den fulde moms på 1 gang.

Hos S&S Bilhus kan du altid komme ud af en leasingkontrakt, samt indfri dit lån, før tid.

Finansiering

En finansiering kan sammensættes på mange forskellige måder. Med og uden udbetaling, kort eller lang løbetid og med fast eller variabel rente. Vi er altid konkurrencedygtige på prisen, kontakt os for et godt tilbud.

Full-service aftale

For at få en fast månedlig ydelse, tilbyder vi en attraktiv service og reparationsaftale på op til 5 år.

Kontrakten dækker blandt andet dæk, serviceeftersyn, nedbrud, bremser, gearskyl, filtre, softwareopdateringer af alle styreenheder osv. Alt er dækket til en fast lav kilometerpris.

Safe forsikring – lån med sikkerhed

Du kan vælge at få en Safe forsikring sammen med dit lån fra Santander. Med forsikringen kan du betale af på lånet, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Det betyder, at du altid er tryg ved dit lån, hvis nu det uheldige skulle ske.

Kontakt os for et godt tilbud på leasing og finansiering.

1 Også kaldet ekstraordinær leasingydelse