All inclusive servicekontakt
Ja

Motor
V8 / 400HK

Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig

Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 BIG HORN

Ram 1500 Big Horn® kan klare enhver opgave med sin høje last- og trækkapacitet, 4×4 offroad egenskaber og V8 HEMI motor.

Her får du en amerikansk pickup truck, stilet mod dem der ikke har brug for en masse ekstraudstyr.

RAM 1500 BIG HORN HIGHLIGHTS

RAM 1500 Limited med Airstream campingvogn

5.700 KG TRÆKKRAFT

I en Big Horn®, går man aldrig på kompromis med motor- og trækkraft. I USA må den trække op til 5.700 kg, hvor de i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

Dodge Ram 1500 Automatgear

8-TRINS AUTOMATGEAR

Alle Ram 1500 er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver umærkbare gearskift og maksimere motorens ydeevne og effektivitet. Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

Dodge Ram 1500 Rebel firehjulstræk

FIREHJULSTRÆK

Man er ikke låst til at køre med konstant firehjulstræk i en Big Horn®. Via ”shift-on-demand” kan man skifte mellem 4×2 og 4×4 indstillingerne.

Ved almindelig kørsel kan der slukkes for træk på forhjul, eller skiftes til 4×4 high og 4×4 low.

Ram 1500 5.7 liter HEMI® V8

V8 HEMI MOTOR

Ram 1500 Big Horn® har en motor som er skabt til at yde hele dagen. Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor har den legendariske kraft og kapacitet, man kan forvente af HEMI-navnet. Den har igennem mange år udviklet sig til at være utrolig stabil, effektiv og stærk motor.

EFFEKT: 400HK

MOMENT: 556NM

FØRSTEKLASSES KOMFORT

Komforten i en Ram 1500 er designet til at være i en klasse for sig. Den har de nyeste teknologier, el-justerbare sæder, masser af plads og alle materialerne er fra øverste hylde.

Kort sagt, det her er en high-end pickup truck.

RAM 1500 BIG HORN STANDARDUDSTYR

Hos S&S Bilhus kan du forvente en høj standard fra de Ram 1500 pickup trucks vi leverer.

For at give vores dig den bedste oplevelse, inkluderer vi altid følgende udstyr som standard i alle vores Big Horn® modeller.

Den femte generation Uconnect® touchscreen infotainmentsystem er fyldt med smarte features der gør hverdagen lettere. Den har EU-navigation og kan styre alle smart features som musik, klimakontrol, adgang til kameraer, osv.

Med Apple CarPlay® og Android Auto​™ kan du tilslutte din telefon, få adgang til navigering, beskeder, musik, opkald, stemmekommandoer mm.

Er tilgængelig i en 8.4” og 12” version med split-screen funktion.

Ram 1500 Uconnect 12" Infotainment system

Det 7″ digitale instrumentbord kan individualiseres, så du får maksimalt udbytte og hjælp til at fokusere på de vigtigste informationer, så som forbrug, olie, navigation, trailerens dæktryk mm.

Ram 1500 7 tommer display

Fuldautomatisk 2-zonet klimaanlæg er standard i alle Ram 1500 pickup trucks fra S&S Bilhus. Sæt forskellige temperaturer til fører- og passagersiden.

2 zonet klimakontrol

Parkeringssensor i for og bag er standard. Kom helt tæt på når du parkerer, uden fare for at ramme noget.

Parkeringssensor

På skærmen i centerkonsollen kan du se præcis hvor tæt du er på traileren og andre forhindringer via dynamiske gitterlinjer.

I Longhorn og Limited er billedet en 360° version, hvor du kan se hele vejen rundt om bilen.

Ram 1500 bakkamera

Bygget til det kolde og varme klima. En Ram 1500 fra S&S Bilhus har som standard varme i læderrat og de el justerbare sæder til de kolde vinterdage.

Til dagene hvor det er varmt, har sæderne i Laramie®, Longhorn® og Limited indbygget ventilationen.

Varme i rat og sæde

Nøjes med at have nøglen i lommen eller i handskerummet når du kører. Der er også mulighed for at fjernstarte din Ram 1500 ved at trykke på en knap, samt automatisk åbning af bagklappen.

Ram 1500 Limited og Longhorn nøgler

I bagruden sidder et eldrevet vindue. Perfekt til at få frisk luft ind i bilen når man er på farten, her vil du ikke opleve susen når du kører. Også god til hunden hvis den gerne vil have snuden udenfor.

Rear sliding window

Fartpiloten i en Ram 1500 er en af de små ting som gør en stor forskel. Sammen med den høje performance fra motoren og verdensklasse automatgear, får man en køreoplevelse som man ikke vil undvære.

I Longhorn® og Limited er den opgraderet til adaptiv fartpilot.

Ram 1500 med båd

RAM 1500 BIG HORN EKSTRAUDSTYR

Vi tilbyder et bredt udvalg af ekstraudstyr til en Ram 1500 Big Horn®. Her er et udpluk af de mest populære.

Med det eksklusive RamBox® Cargo Management System kan du sikkert opbevare værktøj, udstyr eller bruge den som en køleboks. Fyld den med is og hold drikkevarer kolde.

En RamBox® låses på centrallås og har indbygget LED-lys. Derudover er der stærkstrøm installeret i den ene så du kan oplade dit værktøj.

Ram 1500 Rambox

Med adaptiv luftundervogn går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke hvis man har 3.500 kg på trækkrogen. Luftundervogn justerer automatisk, så man bevarer kørekomforten.

Ved almindelig kørsel justeres højden automatisk for at reducere luftmodstand og forbedre brændstoføkonomien. Man kan også manuelt justere højden, både ved kørsel, men også hvis man skal koble en trailer på.

Adaptiv luftundervogn

En multifunction tailgate kan alt hvad en traditionel bagklap kan, og mere til. Med 60/40 splitdøre der åbner op i 88 grader, får du få let adgang til laddet når du skal læsse af og på. På samme tid er det en ægte heavy duty tailgate, som kan bære op til 900kg når den er slået ned.

Multifunction tailgate

Med et soltag på næsten en kvadratmeter kan du få solen helt ind i din Ram 1500. Få god udsigt, frisk luft, og rigeligt med lys.

Ram 1500 Panorama soltag

De elegante LED lys giver en Ram 1500 et moderne udseende, og lyser vejen op på en måde som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

LED lys

KABINE

LUKSUS KABINE

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse, får man i en Ram 1500 en kompromisløs kabine som man kan bruge hele dagen i.

ER DU TIL CENTERKONSOL ELLER MIDTERSÆDE?

Som standard bliver en Ram 1500 leveret med en stor centerkonsol, man kan også vælge at få installeret et originalt midtersæde med opbevaring.

CENTERKONSOL

Med plads til mobiler, tablets og papirer er centerkonsollen i en Ram 1500 stor nok til at rumme det meste. Ud over standard USB-C udtag, er der mulighed for at få stærkstrøm og trådløs opladning.

MIDTERSÆDE

Hos S&S Bilhus kan vi installere et originalt midtersæde i din Ram 1500 Big Horn®. Midtersædet giver mulighed for 3 siddeplader i front. Den kan foldes ned, har indbygget kopholdere, stort opbevaringsrum, og indbygget USB-C udtag.

Ram 1500 stille kabine

EN STILLE KABINE

En Ram 1500 er bygget til at være stille og behagelig. Tykke lyddæmpende ruder, en smart opbygning af rammen og lydisolering, gør at et minimum af lyde kommer ind i kabinen. Ved hjælp af aktiv støjreduktion reduceres uvedkommende lyde yderligere i kabinen.

INDTRÆK

I en Ram 1500 Big Horn® har man mulighed for at vælge mellem 2 forskellige premium stofsæder.

Ram Big Horn sæder sort

Sorte premium stofsæder med “medium gray” syning.

Ram 1500 Big Horn sæder grå

Grå og sorte premium stofsæder med “diesel gray” syning.

EKSTERIØR

DIN RAM – DIN STIL

Med et bredt udvalg af farver og detaljer, kan du konfigurere en Ram 1500 så det passer til din stil.

Til en Big Horn® findes der tre design-linjer at vælger imellem: Chrome Line, Sport Line og Black Line.

Ram 1500 Chrome Line front

CHROME LINE
Kofanger og kølergrill i krom.

Ram 1500 Sport Line front

SPORT LINE
Inkluderer alt fra Chrome line, plus:
Sort kølegrill og trinbræt.

Ram 1500 Black Line front

BLACK LINE
Inkluderer alt fra Sport line, plus:
Sorte 20″ fælge, indfarvede kofangere, kølegrill, dørhåndtag, sidespejle, Ram badges og mørktonet interiør.

LED LYS

De elegante LED lys giver en Ram 1500 et moderne udseende, og lyser vejen op på en måde som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

Ram 1500 Palle på lad

STORT OG HÅRDFØRT LAD

Med en lastkapacitet på 850 kg, er ladet på en Ram 1500 beregnet til at blive brugt uden at tage skade. Med en stor læssebredde og længde, samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Det er behandlet med en polymer coating, som giver en ekstrem slidstærk og skridsikker overflade.

Tailgate assist

TAILGATE ASSIST

Bagklappen har indbygget nitrogen- og oliestøddæmper, hvilket virker optimalt selv under de mest ekstreme vejrforhold. Med den nøglefri betjening kan man ved et enkelt tryk slå klappen automatisk ned.

SIKKERHED

En Ram 1500 er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Uanset vejr og vejforhold, kan du bevar kontrollen takket være sikkerhedsfunktioner som ESP®, trailer slinger-kontrol og Forward Collision Warning med automatisk bremsning.

380mm bremser

380MM BREMSER

Med store 380mm standardbremser, de største i klassen, er en Ram 1500 designet til at stoppe hurtigt og sikkert, uanset vejrforhold og hvor meget du trækker.

Ram 1500 Airbags

AVANCEREDE AIRBAGS

De indbyggede airbags byder på masser af sikkerhed for både fører og passagerer. De har en avanceret adaptiv ventilationsteknologi der indstiller sig efter passagerens størrelse og sammenstødets hastighed.

Undervogn, chasis og airbags

STÅLRAMME

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

STÅLRAMME

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

OM S&S BILHUS

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner, med afdeling både i Herning og Ringsted.

Vores personale er specialuddannet og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Undgå overraskelser og uforudsete omkostninger ved at tegne en attraktiv service- og reparationsaftale på op til 8 år. Kontrakten dækker alt fra serviceeftersyn til nedbrud, dæk, bremser, gearskyl, filtre, softwareopdateringer af alle styreenheder osv.

S&S Bilhus lånebiler og demobil

Ud over den almindelige 2-årige fabriksgaranti, tilbyder S&S Bilhus at forlænge fabriksgarantien med op til 3 år ekstra.

Ram 1500 Rød

Alle vores Rams kommer direkte fra de Europæiske importører, vi har ingen uautoriseret gråimport udenom de almindelige distributionskanaler.

S&S Bilhus droneskud

Hos S&S Bilhus vil du altid være i trygge hænder uanset hvilken afdeling du er i. Vores specialuddannede medarbejdere skiftes til at være i vores Sjælland og Jyllands afdeling. Det er derfor samme værksteds team du møder begge steder, med vores velkendte høje serviceniveau.

S&S Bilhus demobil

KONTAKT OS

Vil du gerne have en fremvisning eller har spørgsmål?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du foretrække vi kontakter dig?

RAM 1500 Bighorn front

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål vi får tit omkring Ram 1500 Bighorn pickup trucks.

Hvis du har spørgsmål er du velkomment til at kontakte os.

+ Ram 1500 Bighorn

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor, det betyder du blandt andet kan køre i alle byer. Og så undgår du de problemer som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning, så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.480 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck, uden at ligge hovedet på hylden.

At lease en Ram Bighorn koster fra 5.000 kroner pr. måned.

En Ram Bighorn kører, fuld lastet, omkring 7-9 kilometer på literen.

En RAM Bighorn har 400 hk og et moment på 556NM