All inclusive servicekontakt
Ja

Motor
V8 / 400HK

Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig

Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 LIMITED LONGHORN

Pickup trucken til en rigtig cowboy. Longhorn™ er en variant af topmodellen Limited, hvor der gøres alt for at skabe gennemført Texas stil med eksklusiv læderkabine, træpaneler og gennemførte detaljer.

RAM 1500 LIMITED LONGHORN HIGHLIGHTS

RAM 1500 Limited med Airstream campingvogn

5.700 KG TRÆKKRAFT

I USA må en Limited Longhorn™ trække op til 5.700 kg, hvor den i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

Dodge Ram 1500 Rebel firehjulstræk

FIREHJULSTRÆK

Man er ikke låst til at køre med konstant firehjulstræk i en Limited Longhorn™. Via ”shift-on-demand” kan man skifte mellem 4×2, 4×4 high med låst differentialespær og 4×4 low.

RAM 1500 8 trins automatgear

8-TRINS AUTOMATGEAR

Alle Ram 1500 er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver umærkbare gearskift og maksimere motorens ydeevne og effektivitet. Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

VALG AF MOTOR

Vi leverer en Ram 1500 Limited Longhorn™ med to varianter af den hårdarbejdende og pålidelig V8 HEMI motor.

5.7l V8 HEMI

Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor har den legendariske kraft, kapacitet og lyd, man kan forvente af HEMI-navnet. Denne motor er både gennemtestet og pålidelig.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 556NM

5.7l V8 HEMI med eTorque

5,7L HEMI® V8 motor i en mild hybrid version af standard motoren, hvor Ram ved hjælp af deres eTorque Mild Hybrid Technology System har øget torque ved hård belastning og sænket forbrug og CO2 udledning med op til 10%.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 726NM

ALT I UDSTYR

En Limited Longhorn™ er i en klasse for sig. Det er den højst udstyrede Ram 1500 i programmet, og så har den et interiør i ægte læder og træ der virkelig skiller sig ud fra mængden.

RAM 1500 LONGHORN STANDARDUDSTYR

En Limited Longhorn™ har samme standardudstyr som en Laramie®, plus dette.

Med adaptiv luftundervogn går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke hvis man har 3.500 kg på trækkrogen. Luftundervogn justerer automatisk, så man bevarer kørekomforten.

Ved almindelig kørsel justeres højden automatisk for at reducere luftmodstand og forbedre brændstoføkonomien. Man kan også manuelt justere højden, både ved kørsel, men også hvis man skal koble en trailer på.

Adaptiv luftundervogn

Adaptiv fartpilot med “Stop and Go” funktion ændrer automatisk hastigheden for at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj. Hvis køretøjet stopper og genoptager kørsel, så gør din Ram det samme.

“Forward Collision Warning” og “Advanced Brake Assist” sikrer bedst muligt imod sammenstød ved at advare føreren og aktivere nødbremsesystemet i hurtigere trafik.

Ram 1500 sensorer

12” touchscreen med split-screen funktion er standard i Ram 1500 Longhorn™.

Den femte generation af Uconnect® infotainmentsystemet er fyldt med smarte features der gør hverdagen lettere. Den har EU-navigation og kan styre alle smart features som musik, klimakontrol, adgang til kameraer, osv.

Med Apple CarPlay® og Android Auto​™ kan du tilslutte din telefon, få adgang til navigering, beskeder, musik, opkald, stemmekommandoer mm.

12" touchscreen i Limited

Med kameraer monteret på alle sider, har du 360° live video af hvad der er omkring din Limited Longhorn™. Kom sikkert udenom forhindringer, eller så tæt på som muligt.

Ram 1500 bakkamera

Med et head-up display behøver du ikke tage øjnene af vejen. Den kan holder dig orienteret om hastighed, hastighedsbegrænsninger, navigation, opkald mm.

Head-up display

Det digitale kamera bakspejl er en LCD-skærm med et live view fra det bagerste kamera, og giver altid perfekt udsyn. Ved et tryk på en knap slukkes skærmen og den bliver til et almindeligt bakspejl.

Digitalt bakspejl

Ved hjælp af parkeringssensorer i for og bag, kan den automatiske parkeringsassistent lokalisere en plads og guide dig til at parkere bedst muligt. Ved brug af assistenten betjener føreren gear, bremse og speeder, mens bilen automatisk varetager styringen.

Automatisk parkeringsassistent

Elektriske trinbrædder erstatter de stationære. De er skjulte under bunden, og slår automatisk ud når dørene åbnes.

Elektriske trinbrædder

I samarbejde med Harman Kardon har Ram udviklet et 900W lydsystem med 19 højttalere. Designet til at give exceptionel lyd på farten.

Harman Kardon Premium Audio

Med et soltag på næsten en kvadratmeter kan du få solen helt ind i din Ram 1500. Få god udsigt, frisk luft, og rigeligt med lys.

Ram 1500 Panorama soltag

Med indbygget trådløs opladning kan du oplade din smartphone trådløs, mens du er på farten. Er kompatibel med alle nyere mobiltelefoner.

Trådløs oplader i centerkonsol

I udvalgte 2023-modellerne af Ram 1500 erstattes de traditionelle analoge instrumenter og målere bag rattet med en stor 12″ skærm.

Denne skærm tilbyder en høj grad af tilpasning, så du kan ændre dens indhold for at tilpasse den til dine specifikke behov i øjeblikket.

12" Digitalt display i 2023 Ram 1500

RAM 1500 LONGHORN EKSTRAUDSTYR

Vi tilbyder et bredt udvalg af ekstraudstyr til en Ram 1500 Limited Longhorn™. Her er et udpluk af de mest populære.

Med det eksklusive RamBox® Cargo Management System kan du sikkert opbevare værktøj, udstyr eller bruge den som en køleboks. Fyld den med is og hold drikkevarer kolde.

En RamBox® låses på centrallås og har indbygget LED-lys. Derudover er der stærkstrøm installeret i den ene så du kan oplade dit værktøj.

Ram 1500 Rambox

En multifunction tailgate kan alt hvad en traditionel bagklap kan, og mere til. Med 60/40 splitdøre der åbner op i 88 grader, får du få let adgang til laddet når du skal læsse af og på. På samme tid er det en ægte heavy duty tailgate, som kan bære op til 900kg når den er slået ned.

Multifunction tailgate

KABINE

GENNEMFØRT LUKSUS

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse, får man i en Ram 1500 en kompromisløs kabine som man kan bruge hele dagen i.

Den har de nyeste teknologier på markedet, masser af plads og et eksklusivt udtryk.

GENNEMFØRT LUKSUS

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse, får man i en Ram 1500 en kompromisløs kabine som man kan bruge hele dagen i.

Den har de nyeste teknologier på markedet, masser af plads og et eksklusivt udtryk.

Ram 1500 Limited Longhorn interiør

VÆLG MELLEM CENTERKONSOL ELLER MIDTERSÆDE

Som standard bliver en Limited Longhorn™ leveret med en stor centerkonsol, som kan erstattes af et originalt midtersæde med opbevaring.

CENTERKONSOL

Med plads til mobiler, tablets og papirer er centerkonsollen i en Ram 1500 stor nok til at rumme det meste. Ud over standard USB-C udtag, er der mulighed for at få stærkstrøm og trådløs opladning.

MIDTERSÆDE

Hos S&S Bilhus kan vi installere et custom-made midtersæde i din Limited Longhorn™. Midtersædet giver mulighed for 3 siddeplader i front. Den kan foldes ned, har indbygget kopholdere, stort opbevaringsrum, og indbygget USB-C udtag.

INDTRÆK

I en Ram 1500 Limited Longhorn™ får man læderindtræk i sort, lys eller mørk brun. Matchende træpaneler og syninger på instrumentbrættet, armlæn og dørpaneler.

INDTRÆK

I en Ram 1500 Limited Longhorn™ får man læderindtræk i sort, lys eller mørk brun. Matchende træpaneler og syninger på instrumentbrættet, armlæn og dørpaneler.

Ram 1500 Limited Longhorn interiør set fra oven

Ram 1500 stille kabine

EN STILLE KABINE

En Ram 1500 er bygget til at være stille og behagelig. Tykke lyddæmpende ruder, en smart opbygning af rammen og lydisolering, gør at et minimum af lyde kommer ind i kabinen. Ved hjælp af aktiv støjreduktion reduceres uvedkommende lyde yderligere i kabinen.

EKSTERIØR

DIN RAM – DIN STIL

Med et bredt udvalg af farver og detaljer, kan du konfigurere en Limited Longhorn™ så det passer til din stil.

Longhorn Kofanger og kølergrill i krom

Kofanger og kølergrill i krom.

Longhorn Indfarvede kofangere, kølegrill

Indfarvede kofangere og kølegrill.

Longhorn two-tone farve med indfarvede kofangere, kølegrill

Two-tone farve med indfarvede kofangere og kølegrill.

Ram 1500 Palle på lad

STORT OG HÅRDFØRT LAD

Med en lastkapacitet på 850 kg, er ladet på en Ram 1500 beregnet til at blive brugt uden at tage skade. Med en stor læssebredde og længde, samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Det er behandlet med en polymer coating, som giver en ekstrem slidstærk og skridsikker overflade.

Tailgate assist

TAILGATE ASSIST

Bagklappen har indbygget nitrogen- og oliestøddæmper, hvilket virker optimalt selv under de mest ekstreme vejrforhold. Med den nøglefri betjening kan man ved et enkelt tryk slå klappen automatisk ned.

SIKKERHED

En Ram 1500 er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Uanset vejr og vejforhold, kan du bevar kontrollen takket være sikkerhedsfunktioner som ESP®, trailer slinger-kontrol og Forward Collision Warning med automatisk bremsning.

380mm bremser

380MM BREMSER

Med store 380mm standardbremser, de største i klassen, er en Ram 1500 designet til at stoppe hurtigt og sikkert, uanset vejrforhold og hvor meget du trækker.

Ram 1500 Airbags

AVANCEREDE AIRBAGS

De indbyggede airbags byder på masser af sikkerhed for både fører og passagerer. De har en avanceret adaptiv ventilationsteknologi der indstiller sig efter passagerens størrelse og sammenstødets hastighed.

Undervogn, chasis og airbags

STÅLRAMME

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

STÅLRAMME

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

OM S&S BILHUS

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner, med afdeling både i Herning og Ringsted.

Vores personale er specialuddannet og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Undgå overraskelser og uforudsete omkostninger ved at tegne en attraktiv service- og reparationsaftale på op til 8 år. Kontrakten dækker alt fra serviceeftersyn til nedbrud, dæk, bremser, gearskyl, filtre, softwareopdateringer af alle styreenheder osv.

S&S Bilhus lånebiler og demobil

Ud over den almindelige 2-årige fabriksgaranti, tilbyder S&S Bilhus at forlænge fabriksgarantien med op til 3 år ekstra.

Ram 1500 Rød

Alle vores Rams kommer direkte fra de Europæiske importører, vi har ingen uautoriseret gråimport udenom de almindelige distributionskanaler.

S&S Bilhus droneskud

Hos S&S Bilhus vil du altid være i trygge hænder uanset hvilken afdeling du er i. Vores specialuddannede medarbejdere skiftes til at være i vores Sjælland og Jyllands afdeling. Det er derfor samme værksteds team du møder begge steder, med vores velkendte høje serviceniveau.

S&S Bilhus demobil

KONTAKT OS

Vil du gerne have en fremvisning eller har spørgsmål?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du foretrække vi kontakter dig?

RAM 1500 Longhorn sæde med logo

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål vi får tit omkring Ram 1500 Longhorn pickup trucks.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

+ Ram 1500 Longhorn

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor, det betyder du blandt andet kan køre i alle byer. Og så undgår du de problemer som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning, så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.480 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck, uden at ligge hovedet på hylden.

At lease en Ram Longhorn koster fra 6.500 kroner pr. måned.

Den kører, fuldt lastet, ca. 7-9 kilometer på literen.

Taget i betragtning af størrelsen på bilen samt motorkraft, så er det en yderst effektiv motor.

En Ram Longhorn kører, fuld lastet, omkring 7-9 kilometer på literen.

En Ram Longhorn har hele 400 HK og et moment på 556 NM. Den kan også fås med 726 NM.