Corvette – En legendarisk amerikansk sportsvogn

Hos S&S Bilhus er vi stolt autoriseret forhandler og serviceværksted af Corvette. Siden de blev lanceret i 1953 har de været bannerfører for både teknologi og performance i bilindustrien.

De er kendte for deres skulpturelle linjer og ikoniske aerodynamiske form. Uanset om det er på landevejen eller racerbanen, er Corvette et ægte udstillingsvindue for amerikansk ingeniørkunst og performance.

De har en historie fyldt med banebrydende innovationer til bilindustrien, der bl.a. rummer kulfiberkomponenter, kraftfulde motorer og ikke mindst avanceret chassisteknologi, der fortsat fascinerer og inspirerer bilentusiaster verden over. Corvette er dermed blevet et legendarisk symbol på amerikansk sportsvogn-performance og ikke mindst innovativt design.

Altid attraktiv finansiering

Er du faldet for en Corvette? Vi hjælper dig gerne med at vælge den finansieringsløsning, der passer til dit behov og budget. Vi tilbyder alle former for leasing og finansiering til en konkurrencedygtig pris. Og ønsker du en full-service aftale til vores autoriserede værksted, så finder vi også ud af det.

Læs mere om vores finansieringsløsninger her.

Vi tager gerne din nuværende brugte bil i bytte, uanset stand, årgang og om den har været brugt til privat- eller erhvervskørsel.

Book en fremvisning

Drømmer du om at drøne afsted på landvejen i en legendarisk amerikansk sportsvogn? Vi viser gerne vores modeller frem og tilbyder prøvekørsel, så du kan vurdere, om en Corvette skal være dit kommende køretøj. Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning i Herning eller Ringsted, hvor vi gerne besvarer dine spørgsmål over en kop kaffe eller en Cola.

Hvis du har en travl hverdag, kommer vi også gerne til dig uanset hvor i Danmark, du bor. Her fortæller vi også gerne mere om den sporty bilmodel og besvarer de spørgsmål, du evt. brænder inde med.

Du er velkommen til at kontakte os for besvarelse af spørgsmål eller for en fremvisning – vi sidder altid klar i førersædet til at hjælpe dig.

Skriv til os

Book en prøvetur i Herning eller Ringsted

Chevrolet Midnight Edition by S&S Bilhus er et mesterværk der springer rammerne for, hvad en high-end pickup kan være. Med sin enestående performance og luksuriøse detaljer inviteres du ind i en verden af autentisk Chevrolet kvalitet.

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest for at arrangere en personlig prøvetur, hvor du kan opleve en Chevrolets styrke og elegance fra førersædet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig så hurtigt .