Motor
V8 / 400HK

All inclusive servicekontakt
Ja

Grøn ejerafgift
2.480,- halvårlig

Trækkraft
3.500 kg (5.700 i USA)

RAM 1500 REBEL

En Rebel® ser ikke bare voldsom ud, den er det også

Denne Ram er bygget til offroad kørsel, er hævet, har offroad undervogn, Bilstein affjedring, specialdæk og en 400hk V8 HEMI motor.

Ram 1500 Rebel på ørkenvej

RAM 1500 REBEL

En Ram Rebel® ser ikke bare voldsom ud, den er det også

Den er bygget til offroad kørsel, er hævet, har offroad undervogn, Bilstein affjedring, specialdæk og en 400hk V8 HEMI motor.

RAM 1500 REBEL HIGHLIGHTS

Dodge Ram 1500 Limited med Airstream campingvogn

5.700 KG TRÆKKRAFT

I USA må en Ram Rebel trække op til 5.700 kg, hvor den i EU nedskrives til 3.500 kg. Derfor har du altid rigeligt overskud, selv når du rammer maks. belastning på trækkrogen.

Dodge Ram 1500 Rebel firehjulstræk

FIREHJULSTRÆK

Man er ikke låst til at køre med konstant firehjulstræk i en Rebel®. Via ”shift-on-demand” kan man skifte mellem 4×2, 4×4 high med låst differentialespær og 4×4 low.

Dodge Ram 1500 Automatgear

8-TRINS AUTOMATGEAR

Alle Ram 1500 er udstyret med fuld elektronisk TorqueFlite 8-trins automatgear. Den giver umærkbare gearskift og maksimere motorens ydeevne og effektivitet. Her får du optimal komfort, uanset om du har en hel dag offroad eller på motorvejen.

VALG AF MOTOR

Man kan bestille en Ram 1500 Rebel med to varianter af den hårdarbejdende og pålidelig V8 HEMI motor.

5.7l V8 HEMI

Den berømte 5,7L HEMI® V8 motor har den legendariske kraft, kapacitet og lyd, man kan forvente af HEMI-navnet. Denne motor er både gennemtestet og pålidelig.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 556NM

5.7l V8 HEMI med eTorque

5,7L HEMI® V8 motor i en mild hybrid version af standard motoren, hvor Ram ved hjælp af deres eTorque Mild Hybrid Technology System har øget torque ved hård belastning og sænket forbrug og CO2 udledning med op til 10%.

EFFEKT: 400HK
MOMENT: 726NM

RAM 1500 REBEL STANDARDUDSTYR

En Ram Rebel har samme standardudstyr som en Big Horn®, plus dette.

En Ram Rebel er udstyret med støddæmpere fra Bilstein, hvilket udvikler nogle af de bedste støddæmpere til offroad kørsel.
Ram Rebel Bilstein affjedring

Selec-Speed ​​Control er en type fartpilot designet til langsom off-road kørsel hvor føreren skal koncentrere sig om terrænet.

Du sætter en hastighed, og Selec-Speed ​​Control sørger for en kontrolleret bakke op- og nedstigning i ujævnt og glat terræn.

Systemet justerer konstant bremsetrykket og fart for at hjælpe med at kontrollere udskridning og opretholde en konstant forudindstillet hastighed.

Ram Rebel off-road

De elegante LED lys giver en Ram Rebel et moderne udseende, og lyser vejen op på en måde som man aldrig har oplevet det i en pickup truck før.

LED lys

18″ alufælge og offroad dæk er standard på en Ram Rebel.

Ram Rebel dæk og fælge

Sportsmotorhjelmen giver fronten et sporty og råt look, som passer til en Ram Rebel ´s stil.

Ram Rebel sport performance hood

Bygget til ægte offroad kørsel. En Ram Rebel har ekstra beskyttelse af undervognen.

Ram Rebel undervogn skid plate

I udvalgte 2023-modellerne af Ram 1500 erstattes de traditionelle analoge instrumenter og målere bag rattet med en stor 12″ skærm.

Denne skærm tilbyder en høj grad af tilpasning, så du kan ændre dens indhold for at tilpasse den til dine specifikke behov i øjeblikket.

12" Digitalt display i 2023 Ram 1500

RAM 1500 REBEL EKSTRAUDSTYR

Vi tilbyder et bredt udvalg af ekstraudstyr til en Ram 1500 Rebel. Her er et udpluk af de mest populære.

Ved at vælge en Ram Rebel med det eksklusive RamBox® Cargo Management System, kan du sikkert opbevare værktøj, udstyr eller bruge den som en køleboks. Fyld den med is og hold drikkevarer kolde.

En RamBox® låses på centrallås og har indbygget LED-lys. Derudover er der stærkstrøm installeret i den ene så du kan oplade dit værktøj.

Ram 1500 Rambox

Med adaptiv luftundervogn går man ikke på kompromis med køreglæden, heller ikke hvis man har 3.500 kg på trækkrogen. Luftundervogn justerer automatisk, så man bevarer kørekomforten.

Ved almindelig kørsel justeres højden automatisk for at reducere luftmodstand og forbedre brændstoføkonomien. Man kan også manuelt justere højden, både ved kørsel, men også hvis man skal koble en trailer på.

Adaptiv luftundervogn

En multifunction tailgate kan alt hvad en traditionel bagklap kan, og mere til. Med 60/40 splitdøre der åbner op i 88 grader, får du få let adgang til laddet når du skal læsse af og på. På samme tid er det en ægte heavy duty tailgate, som kan bære op til 900kg når den er slået ned.

Multifunction tailgate

Det digitale kamera-bakspejl er en LCD-skærm med et live view fra det bagerste kamera, og giver altid perfekt udsyn. Ved et tryk på en knap slukkes skærmen og den bliver til et almindeligt bakspejl.

Digitalt bakspejl

Med et head-up display behøver du ikke tage øjnene af vejen. Den kan holder dig orienteret om hastighed, hastighedsbegrænsninger, navigation, opkald mm.

Ram Rebel head-up dsiplay

I samarbejde med Harman Kardon har Ram udviklet et 900W lydsystem med 19 højttalere. Designet til at give exceptionel lyd på farten.

Harman Kardon Premium Audio

KABINE

LUKSURIØS KABINE

Sammenlignet med andre erhvervsbiler og pickup trucks i samme klasse, får man i en Ram Rebel en kompromisløs kabine som man kan bruge hele dagen i.

Du får de nyeste teknologier på markedet og masser af plads.

ER DU TIL CENTERKONSOL ELLER MIDTERSÆDE?

Som standard bliver en Ram Rebel leveret med en stor centerkonsol. Hos S&S Bilhus kan vi også installere et originalt midtersæde med opbevaring.

CENTERKONSOL

Med plads til mobiler, tablets og papirer er centerkonsollen i en Ram Rebel stor nok til at rumme det meste. Ud over standard USB-C udtag, er der mulighed for at få stærkstrøm og trådløs opladning.

MIDTERSÆDE

Hos S&S Bilhus kan vi installere et originalt midtersæde i din Ram Rebel. Midtersædet giver mulighed for 3 siddeplader i front. Den kan foldes ned, har indbygget kopholdere, stort opbevaringsrum, og indbygget USB-C udtag.

INDTRÆK

I en Ram 1500 Rebel har man mulighed for at vælge mellem premium stofsæder og læder.

Ram Rebel indtræk i sort læder

Læderkabine i sort med broderet sølv/sort Rebel logo.

Premium stof og vinyl indtræk i sort og rubin rød.

Ram 1500 stille kabine

EN STILLE KABINE

En Ram 1500 er bygget til at være stille og behagelig. Tykke lyddæmpende ruder, en smart opbygning af rammen og lydisolering, gør at et minimum af lyde kommer ind i kabinen. Ved hjælp af aktiv støjreduktion reduceres uvedkommende lyde yderligere i kabinen.

EKSTERIØR

DIN RAM – DIN STIL

Med et bredt udvalg af farver og detaljer, kan du konfigurere en Ram 1500 så det passer til din stil.

Der findes to Ram Rebel design-linjer at vælger imellem: Sport Line og Black Line.

Ram Rebel Chrome

SPORT LINE
Forrest beskyttelsesplade i krom, 18″ krom/sort aluminium fælge.

Ram Rebel Night edition

BLACK LINE
Sort beskyttelsesplade, 18″ fælge, kølegrill, Ram badges og interiør.

Ram 1500 Palle på lad

STORT OG HÅRDFØRT LAD

Med en lastkapacitet på 850 kg, er ladet på en Ram 1500 beregnet til at blive brugt uden at tage skade. Med en stor læssebredde og længde, samt en maks. belastning på 850kg, kan den matche de fleste behov. Det er behandlet med en polymer coating, som giver en ekstrem slidstærk og skridsikker overflade.

Tailgate assist

TAILGATE ASSIST

Bagklappen har indbygget nitrogen- og oliestøddæmper, hvilket virker optimalt selv under de mest ekstreme vejrforhold. Med den nøglefri betjening kan man ved et enkelt tryk slå klappen automatisk ned.

SIKKERHED

En Ram 1500 er udstyret med avancerede aktive og passive sikkerhedsfunktioner.

Uanset vejr og vejforhold, kan du bevar kontrollen takket være sikkerhedsfunktioner som ESP®, trailer slinger-kontrol og Forward Collision Warning med automatisk bremsning.

380mm bremser

380MM BREMSER

Med store 380mm standardbremser, de største i klassen, er en Ram 1500 designet til at stoppe hurtigt og sikkert, uanset vejrforhold og hvor meget du trækker.

Ram 1500 Airbags

AVANCEREDE AIRBAGS

De indbyggede airbags byder på masser af sikkerhed for både fører og passagerer. De har en avanceret adaptiv ventilationsteknologi der indstiller sig efter passagerens størrelse og sammenstødets hastighed.

STÅLRAMME

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

Undervogn, chasis og airbags

STÅLRAMME

Man starter altid med et godt fundament. Derfor er 98% af stålet i stellet til en Ram 1500 højstyrkestål, hvilket øger stivheden, holdbarheden og sikkerhed.

OM S&S BILHUS

S&S Bilhus er Danmarks største autoriserede Ram forhandler og servicepartner, med afdeling både i Herning og Ringsted.

Vores personale er specialuddannet og vi anvender altid godkendt værkstedsudstyr, special værktøjer og originale reservedele.

Undgå overraskelser og uforudsete omkostninger ved at tegne en attraktiv service- og reparationsaftale på op til 8 år. Kontrakten dækker alt fra serviceeftersyn til nedbrud, dæk, bremser, gearskyl, filtre, softwareopdateringer af alle styreenheder osv.

S&S Bilhus lånebiler og demobil

Ud over den almindelige 2-årige fabriksgaranti, tilbyder S&S Bilhus at forlænge fabriksgarantien med op til 3 år ekstra.

Adaptiv luftundervogn

Alle vores Rams kommer direkte fra de Europæiske importører, vi har ingen uautoriseret gråimport udenom de almindelige distributionskanaler.

S&S Bilhus droneskud

Hos S&S Bilhus vil du altid være i trygge hænder uanset hvilken afdeling du er i. Vores specialuddannede medarbejdere skiftes til at være i vores Sjælland og Jyllands afdeling. Det er derfor samme værksteds team du møder begge steder, med vores velkendte høje serviceniveau.

S&S Bilhus demobil

KONTAKT OS

Vil du gerne have en fremvisning eller har spørgsmål?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du foretrække vi kontakter dig?

Hvid Ram 1500 Rebel

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål vi får tit omkring Ram 1500 Rebel pickup trucks.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

+ Ram 1500 Rebel

Ram 1500 er den eneste erhvervsbil i sit segment med en Euro 6 benzinmotor, det betyder du blandt andet kan køre i alle byer. Og så undgår du de problemer som mange dieselmotorer på sigt rammes af.

Ud fra en rent økonomisk betragtning, så har en brugt Ram 1500 også en høj gensalgsværdi. Og med halvårlig grøn ejerafgift på 2.480 kr., så kan man godt tillade sig at skille sig ud fra mængden i en ægte amerikaner truck, uden at ligge hovedet på hylden.

At lease en Ram Rebel koster fra 5.000 kroner pr. måned.

En Ram Rebel kører, fuld lastet, omkring 7-9 kilometer på literen.

En RAM Rebel har hele 400 HK og et moment på 556 NM. Den kan også fås med 726 NM.

En Ram Rebel må laste op til ca. 1.000 kg.

En Ram må trække 3.500 kg i Danmark, men den må trække 5.800 kg i USA.